Inpo Diterangkeun-NewGenApps mitra Certified

Pangembangan Aplikasi Wéb sareng Mobile

Analisis Data ageung sareng Élmu Data

AKAL jieunan sarta Pangajaran Mesin

Solusi AR sareng VR

Témbong KABEH JASA 

Tetep Lengkah payun payun!

Ngagancangkeun anjeun Transformasi digital perjalanan sareng NewGenApps

urang Services

Spéktrum jasa

Kami parantos ngaidentipikasi megatrén mimiti, Mobile, Cloud, Big Data, AI / ML, Blockchain, Deep Learning, NoSQL, IoT, IIoT Analytics sareng Insights, GraphQL, Containers, Kubernetes, sareng anu sanésna pikeun sebutan sababaraha seueur. Saeutik pisan anu parantos ngalaksanakeun éta kalayan kagancangan sareng skala sapertos urang!

Internét tina hal-hal

Bayangkeun bumi anjeun nyarios sareng anjeun atanapi mobil anjeun. Panto ngobrol sareng lampu-lampuna. Hébat! Éta henteu?

APLIKASI WEB

Kami ngembangkeun sababaraha aplikasi Wéb anu tiasa méréskeun sababaraha masalah épéktip sakumaha saratna.

Aplikasi Mobile

iPhone, iPad, Android, Facebook & Ngepaskeun Aplikasi Google pamekaran aplikasi

Kacerdasan buatan

Ageung ampir di unggal sektor naha éta kasehatan, pendidikan, kauangan, manufaktur, jst.

mesin Learning

ML mangrupikeun prakték analisis data anu mékaniskeun ngawangun modél analitik.

PROSESING BASA ALAM

Cabang tina Kacerdasan buatan ngurus ngahasilkeun, pamahaman & nganalisis basa.

Big Data Analytics

Deteksi Panipuan, Pangurangan Biaya sareng Penawaran dioptimalkeun kalayan bantosan Big Data Analytics.

KOMPUTER CLOUD

Nawiskeun Layanan Migrasi Awan, Jasa Hosting Cloud sareng IaaS / PaaS.

kanyataanana maya

Berinteraksi sareng lingkungan digital sacara nyata sareng ogé nyiptakeun simulasi kahirupan nyata

Kanyataan AUGMEN

Nyiptakeun lingkungan sapertos dina aplikasi anu dicampur sareng eusi dunya nyata.

ANALISIS PREDIKTIF

Ningkatkeun omzet penjualan, Ningkatkeun tingkat réspon kampanye, Ngirangan méakkeun pamasaran.

LAYANAN WEB AMAZON

Amazon Web Services, nyayogikeun Cloud Services Platform anu komprehensif.

urang lila-

Élmu DATA

Élmu data sareng stats anu ngawangun ukuran dunya di sakuriling anjeun pikeun mendakan wawasan anu bermakna kana tren sareng konéksi. Subjék anu dipikaresep pisan ku sumebarna data analytics gedé alat anu masihan kakuatan pikeun ngarekonstruksikeun pola tina jumlah inpormasi anu henteu terstruktur.

KACERDASAN BUATAN

Kacerdasan buatan nyaéta kecerdasan anu ditunjukkeun ku mesin, henteu sapertos kacerdasan alam anu ditingalikeun ku manusa sareng sato, anu ngalibatkeun eling sareng émosional. Bédana antara kategori baheula sareng kategori terakhir sering diungkabkeun ku akronim anu dipilih.

PEMBELAJARAN Mesin

Panilitian algoritma komputer anu ningkat sacara otomatis ngalangkungan pangalaman & ku panggunaan data. Algoritma dianggo dina rupa-rupa aplikasi, sapertos dina nyaring email & visi komputer, dimana sesah atanapi henteu mampuh ngembangkeun algoritma konvensional pikeun ngalaksanakeun tugas.

PEMASARAN DIGITAL

Média sosial nyayogikeun platform anu hadé pikeun para profesional pikeun berinteraksi sareng pamirsa sareng klienna. Ku ngagunakeun alat anu leres sareng téhnik sosial, anjeun tiasa ngembangkeun ieu anu hébat sareng janten kapribadian industri anu relevan.

KOMPUTER CLOUD

Salah sahiji téknologi anu paling penting dina dékade ieu nyaéta Cloud Computing. Awan ngaktipkeun usaha pikeun nyayogikeun rupa-rupa layanan dumasar paménta, sareng ogé ngamungkinkeun pangguna internét ngakses jasa ieu tanpa kedah mésér perangkat keras énggal. 

OTORASI SALES

Alat penjualan tiasa ngalacak kamajuan anjeun sareng nyayogikeun ukuran akuntabilitas anu ngamungkinkeun anjeun produktif. Ku ngajadikeun otomatis skrip anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun kagancangan nalika anjeun nutup poéna. Pastikeun pipa anjeun otomatis, teras parios sering.

BLOCKCHAIN

Blockchain mangrupikeun téknologi revolusioner anu tiasa ngajantenkeun transaksi langkung gampang sareng aman. Ayeuna, tingkat dimana jalma ngadamel beuli online naék, sareng ieu ngakibatkeun paningkatan bot sareng spamming halaman wéb.

Otomatisasi PROSES ROBOTIK

Otomatisasi tugas dumasar aturan ku panggunaan solusi perangkat lunak anu canggih pikeun ngirangan kagumantungan manusa kana padamelan rutin. Ngatur data dina CRMs, ERPs, Dukungan Palanggan tanpa diawasan.

CHATBOTS

Ngadominasi industri téknologi kalayan program anu hargana tinggi, chatbots mangrupikeun agén paguneman cerdas anu berinteraksi sareng manusa. Kami nyandak sababaraha léngkah payun ku ngembangkeun bot na nyalira, khusus anu dirancang pikeun sadaya industri.

urang proyek highlights

Kami ngawangun sareng ngembangkeun pikeun digawé, hirup sareng komunikasi. Kami nyandak proyek kalayan tujuan pikeun milarian solusi anu cerdas, anyar pikeun masalah, ageung atanapi alit.

urang inti nilai

Nilai-nilai anu urang dicekel pikeun janten pondasi anu ngalaksanakeun padamelan sareng ngalaksanakeun diri.

standar

kajembaran ati

Kami yakin ngagaduhan prinsip moral sareng étika anu leres sareng ngalakukeun anu leres, henteu paduli saha anu nonton.
standar

INISIATIF

Jalma anu boga inisiatif termotivasi pikeun ngalakukeun hal-hal anyar. Upami anjeun milampah inisiatif, anjeun daék ngalereskeun nyalira.
standar

KAUNTUNGAN INDIVIDU

Perjalanan pangembangan positip masing-masing sareng ningkat sacara propésional ogé sacara pribadi.
standar

AKAL

Upami anjeun maksad pikeun ngalakukeun hiji hal, anjeun nekad pikeun ngalaksanakeunnana. Upami anjeun ngagaduhan hajat, anjeun ngagaduhan motif atanapi tujuan.
standar

nepungan

Ngalaksanakeun ideu anyar, pola anyar sareng pamikiran kréatip pikeun ningkatkeun cara ngalaksanakeun hal-hal umum.

Naha milih Urang ?

Pikeun urang, éta sanés ngan ukur jalan - urang bangga kana solusi anu kami kirimkeun sareng henteu wareg dugi ka proyek nyumponan standar luhur pribadi urang sorangan.

Barang ngambang

Kemitraan Jangka Panjang

Kami salawasna narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi klien kami sareng ngawangun hubungan jangka panjang sareng aranjeunna.

  • Kami gaduh 900+ basis klien-kuat.
  • Sababaraha palanggan kami anu ku kami mimiti damel di 2008 masih damel sareng kami, kalayan aplikasi na dipamerkeun sababaraha kali dina App Store sareng Google Play, blog sareng majalah.
  • Rata-rata, urang gaduh sakitar 80% bisnis ulang.

Tim Anu Ngalaman

Kami parantos ngembangkeun aplikasi sélulér ti ios sareng Android anu mimiti dileupaskeun pikeun pamekar di 2008.

  • Kami gaduh tim ahli industri anu berpengalaman anu tiasa ngarobih perusahaan anjeun tina naon anu payun sareng téknologi anyar sareng metodologi anu tiasa dianggo.
  • Kami parantos nganteurkeun aplikasi anu rumit ogé solusi awan anu peryogi kaahlian domain.
Barang ngambang
Barang ngambang

Hiji STOP SHOP

Kami nawiskeun sababaraha jasa tina desain, aplikasi seluler (asli, lintas platform), pamekaran halaman wéb sareng solusi awan sahingga anjeun henteu kedah milari tim anu sanés dimana-mana. Émut:

  • Kami gaduh ahli masalah-masalah (UKM) khusus dina téknologi na.
  • Kami ogé ngaladénan komputasi awan ngalangkungan Amazon Web Services (AWS) pikeun nyayogikeun solusi dumasar awan anu dipercaya pikeun sadaya kabutuhan bisnis anjeun.

MANAJEMEN TALENT

Kami investasi dina t urangkolam renang alent pikeun karyawan urang tetep mayunan kabutuhan bakat ngalangkungan prosés penilaian anu teras-terasan.

  • Kami leres-leres nyaring anggota tim kami nalika urang ngarekrut aranjeunna.
  • Tim kami rutin ngiringan konperénsi pangembang (sapertos WWDC).
  • Kami tetep diropéa ku kamajuan téknologi anu paling anyar anu urang hasilkeun.
    Barang ngambang
    Barang ngambang

    ROI TINGGI

    Kami ngartos upami investasi henteu gaduh ROI positip maka nanem modal éta henteu kedah dilaksanakeun.

    • Kualitas luhur, solusi béaya rendah ngamangpaatkeun modél lepas pantai.
    • Langkung gancang-waktos ka-pasar.
    • Pamakéan témplat canggih kami mastikeun yén kami nyiptakeun kaayaan win-win sareng anjeun kéngingkeun RoI anu luhur.

    Metodologi lincah

    Kami nuturkeun siklus hirup proyék tangkas sareng adaptif pikeun ngabantosan tim kami ngaréspon teu katebak ngalangkungan pangulangan biasa.

    • Urang tiasa adaptasi diri pikeun ngarobah sareng tingkat kolaborasi anu luhur.
    • Upami anjeun ngamimitian sareng hoyong ningali kumaha produk anjeun mekar dina unggal tahap, maka anjeun aya di tempat anu leres. Anjeun tiasa ngalacak prodct anjeun dina unggal tahap pamekaran na.
    Barang ngambang

    Solusi pangsaéna kanggo anjeun bisnis

    proyék

    Bingah Pelanggan

    pagawé

    Studi hal

    proyék

    Jumlah Klién

    bagja Klién 

    Kuring resep pisan kana proyék kuring NewGenApps. Timna luar biasa. Pisan responsif sareng panasaran. Aranjeunna naroskeun patarosan anu penting sareng masihan bongbolongan anu saé henteu paduli masalah poko. Kuring salawasna terang yén kuring aya dina panangan anu saé sareng badé nampi naon anu kuring nyungkeun- atanapi langkung saé. Komunikasi sa jauhna, NewGenApps asét pangageungna. Kuring teras-terasan tiasa kéngingkeun jawaban anu écés sareng jelas. Kuring pernah kedah ngantosan atanapi pester pikeun jawaban- éta salawasna datang langsung. Timna ngagaduhan etos kerja anu luar biasa sareng paduli pisan ngeunaan palangganna. Kuring leres-leres ngarencanakeun damel langkung padamelan NewGenApps, sareng nyarankeun saha waé anu ngawangun aplikasi lakukeun hal anu sami. Tim anu pikasieuneun anu ngahasilkeun kualitas gawé. Kuring bakal ningali heula KA NGA pikeun proyek naon waé.
    Item Kasaksian

    Mike Doonan

    Biantara Sareng Milo
    Kuring resep pisan kana proyék kuring NewGenApps. Timna luar biasa. Pisan responsif sareng panasaran. Aranjeunna naroskeun patarosan anu penting sareng masihan bongbolongan anu saé henteu paduli masalah poko. Kuring salawasna terang yén kuring aya dina panangan anu saé sareng badé nampi naon anu kuring nyungkeun- atanapi langkung saé. Komunikasi sa jauhna, NewGenApps asét pangageungna. Kuring teras-terasan tiasa kéngingkeun jawaban anu écés sareng jelas. Kuring pernah kedah ngantosan atanapi pester pikeun jawaban- éta salawasna datang langsung. Timna ngagaduhan etos kerja anu luar biasa sareng paduli pisan ngeunaan palangganna. Kuring leres-leres ngarencanakeun damel langkung padamelan NewGenApps, sareng nyarankeun yén saha waé anu ngawangun aplikasi lakukeun hal anu sami. Tim anu pikasieuneun anu ngahasilkeun kualitas gawé. Kuring bakal ningali heula KA NGA pikeun proyek naon waé.
    Item Kasaksian

    Adam Farish

    Média Interaktif Akashik
    Newgenapps ngalakukeun padamelan luar biasa dina proyék kuring. Tim na mil tambahan dina sadaya daérah! Profesionalisme aranjeunna, katerampilan téknis anu jero, katerampilan organisasi anu hébat, komunikasi anu saé sareng manajemén tim anu berpengalaman ngajantenkeun proyék ieu suksés. Sadayana ti proposal dugi ka pangiriman akhir - Newgenapps niup kompetisi. Nalika tantangan téknis muncul, tim gancang pikeun ngaidentipikasi pilihan résolusi teras jelas dikomunikasikeun ka tim kami pikeun mutuskeun pilihan anu pangsaéna. Newgenapps ogé guru anu hébat dina daérah anu urang henteu gaduh pangalaman - ngalangkungan prosés anu diperlukeun sareng léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun padamelan gancang sareng éfisién. Ieu perusahaan anjeun tiasa ngawangun hubungan jangka panjang anu hébat. Kami pasti nyarankeun aranjeunna sareng kami ngarepkeun damel Newgenapps dina proyék kami salajengna.
    Item Kasaksian

    Chris LaCombe

    Apptation Inc.

    Hayu Urang Ngawangun Heboh!

    Panganyarna ti Blog