Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Shërbimi i Zhvillimit të Aplikimeve në Ueb

web zhvillimi i aplikacionit i referohet krijimit të aplikacioneve mbi një server në distancë që janë të aksesueshme përmes internetit. Web zhvillimin e aplikacionit ka evoluar me shpejtësi gjatë dekadës së fundit. Ueb tradicionale zhvillimin e aplikacionit konsistonte në krijimin e ueb faqeve statike të mundësuara nga interneti, megjithatë, tani kemi bërë një rrugë të gjatë. Ardhja e CMS (Content Management Sistemi) dhe Tema & Dukje kornizat kanë bërë ueb të personalizuar zhvillimi i aplikacionit më funksionale, më e lehtë dhe e arritshme. Një aplikacion efikas ueb mund t'i shtojë funksionalitetin e biznesit tuaj, të shërbejë si një mjet ndërveprues midis biznesit dhe klientëve, të lehtësojë futjen e të dhënave dhe të sigurojë një nxitje të përgjithshme për biznesin tuaj. Sot, ueb me porosi zhvillimin e aplikacionit ka shumë potencial për t'i shërbyer bizneseve dhe shfrytëzimi i potencialit të tij i jep biznesit tuaj një avantazh shtesë.

  Zhvillimi i aplikacioneve në internet

  Aplikacionet në internet kanë evoluar në mënyrë dramatike. Tani ne jemi në gjendje të zhvillojmë një sërë aplikacionesh në internet që mund të zgjidhin një sërë problemesh thjesht dhe me efikasitet. Qëllimi nuk është më zhvillimi i aplikacioneve por ofrimi i zgjidhjeve për detyrat e kësaj bote përsëritëse dhe zvogëlimi i përpjekjeve njerëzore. Këtu janë disa lloje të aplikacioneve në internet që ne zhvillojmë:

  1. Zbatim Dinamik në Ueb:
  Një faqe statike në internet jep të njëjtin informacion për të gjithë përdoruesit. Këto faqe, si drejtoritë në internet, funksionojnë në të njëjtën mënyrë për të gjithë përdoruesit. Nga ana tjetër, funksionet dinamike të aplikacioneve në internet bazohen në kërkesa specifike të vendosura nga përdoruesi. Përmbajtja e dhënë nga këto faqe bazohet në veprimet e përdoruesit dhe prandaj ndryshon për secilin individ, për shembull, faqet e mediave sociale.

  2. Platforma e tregtisë elektronike:
  Lulëzimi i tregtisë elektronike ka nxitur një rritje të madhe të numrit të platformave të tregtisë elektronike në dispozicion sot. Nga Magento në WooCommerce në Shopify, në NewGenApps ne jemi te specializuar në zhvillimin e secilës prej këtyre platformave. Zgjidhjet tona të personalizuara të tregtisë elektronike gjithashtu përfshijnë sisteme rekomandimi dhe modelim parashikues të cilat mund të shtojnë një nxitje masive në aftësitë tuaja të menaxhimit të tregtisë elektronike.

  3. Aplikimi në internet i portalit:
  Ndryshe nga aplikacionet tradicionale në internet, portalet konsiderohen si një depo e të dhënave nga një larmi burimesh. Një portal në internet kategorizon, përmbledh dhe rendit burimet bazuar në kritere specifike dhe shfaq informacionin përkatës te përdoruesi. Ai gjithashtu siguron funksionalitete si kërkimi në faqet e internetit të tjera, informacioni mbi motin, kuotat e aksioneve etj. Kështu, portalet shërbejnë si një central elektrik që u mundëson përdoruesve të eksplorojnë informacione të vlefshme në internet. Shembuj të njohur të portaleve të tilla përfshijnë Yahoo, Wikipedia etj.

  4. Aplikim në internet me një CMS:
  A menaxhimit të përmbajtjes sistemi (CMS) është një ndërfaqe GUI që mundëson modifikimin dhe sindikatimin e përmbajtjes. Ndërsa zhvillon një aplikacion të personalizuar në internet, 70% e kodit futet në përfshirjen e funksionalitetit CMS. CMS të avancuara si WordPress, Drupal, Joomla etj e kanë shuar këtë kompleksitet në një masë të madhe. Tani, një aplikacion mund të hartohet duke marrë ndonjë nga CMS si bazë dhe funksionalitete të ndryshme mund të zbatohen mbi to. Vetë Facebook është ndërtuar në WordPress dhe është ende një nga aplikacionet më të njohura në internet sot.

  5. Aplikimi për t'u përballur me Kompaninë / Përballja me Klientin:
  Një kompani që përballet me aplikacionin në internet synon të sjellë zgjidhje për problemet dhe aktivitetet e brendshme të kompanisë. Këto aplikacione përfshijnë menaxhimi i projektit aplikacionet, zgjidhjet e brendshme të menaxhimit etj. Nga ana tjetër, aplikacionet që ballafaqohen me klientët synojnë të punojnë si agjentë të kompanisë për klientët e tyre. Këto aplikacione krijojnë një linjë komunikimi dhe synojnë të zgjidhin problemet e klientit dhe të përmirësojnë përvojën. Për shembull, tavolina e ndihmës në internet, aplikacioni My Starbucks Idea etj.

   Pse Zgjidhni NewGenApps ?

   NewGenApps ka mbi 9 vjet përvojë në zhvillimin e aplikacioneve fenomenale në ueb. Zhvilluesit tanë të aplikacioneve të internetit kanë fituar njohuri të specializuara për të punuar me disa nga më të njohurit Tema & Dukje korniza si CodeIgniter në PHP, Django në Python, Ruby në Rails, JQuery dhe Node.js në Javascript dhe shumë më tepër. Ne gjithashtu kemi ekspertizë në personalizimin e popullaritetit Content Management Sisteme si WordPress, Drupal, Joomla, Magento, Django CMS etj.

   Ja pse duhet të zgjidhni NewGenApps për web-in tuaj zhvillimi i aplikacionit: Njohuri të nivelit të ekspertit të domain ndërsa zhvilloni aplikacione të personalizuara në internet Zhvillues me përvojë që kanë punuar në disa nga kornizat dhe platformat më të njohura dhe në rritje të zhvillimit. Historia e kaluar e ofrimit të zgjidhjeve të përparuara për problemet që përfshijnë përdorimin e algoritmeve të përparuara si Mësimi makinë dhe automatizimi. Aftësia për të shkallëzuar zhvillimin sipas ndryshimit të kërkesave të klientit. Aftësia për të punuar me qasjen fillestare të dobët të zhvillimit.

    Misioni Projekt Pikat kryesore

    Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

    Regjistrohu për Buletinin tonë

    Regjistrohu për Buletinin tonë

    Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

    Ju keni regjistruar me sukses!

    Share Kjo
    %d blogerët si kjo: