Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Ferma e Pajisjeve AWS

Newgenapps është i ngazëllyer të njoftojë shtimin e Testimit si Shërbim (TaaS) në linjën tonë të shërbimeve. Tani sigurohuni që aplikacioni juaj të funksionojë në mënyrë të përsosur në mijëra pajisje të ndryshme. Ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni cilësinë e iOS tuaj, android, dhe aplikacionet në ueb duke i testuar ato kundër telefonave inteligjentë dhe tabletëve të vërtetë në AWS Cloud.

Infrastruktura e testimit celular është një nga kufizimet kryesore gjatë Testimit të Aplikacioneve Mobile. Pajisjet celulare janë të kushtueshme dhe Emulatorët ofrojnë aftësi të kufizuara testimi. Amazona Ferma e pajisjeve ofron testimin e aplikacioneve celular në kohë reale në mijëra pajisje.

Rreth Nesh

Ferma e pajisjeve AWS është cloud më i thjeshtë i pajisjes AWS në internet, që u ofron klientëve mjetet e nevojshme për testim të përshtatshëm, efektiv dhe të menjëhershëm për strategjinë e tyre celulare. Ai mundëson zhvillimin dhe testimin e vazhdueshëm në pajisje reale celulare. Karakteristika e tij unike e korrigjimit për aplikacionin zhvilluesit identifikon gabimet e mundshme që do të ulin ndjeshëm kostot dhe kohën.

Me testimin e Pajisjes Farm, ulja e kohës së lëshimit u lejon klientëve të përqendrohen në veçori të përmirësuara në vend të korrigjimeve.

Përdorni kompetencën tonë për të testuar aplikacionet tuaja në çdo gjeografi dhe operator duke përdorur AWS Device Farm. Me një përvojë prej 8 vitesh në zhvillimin e aplikacionit dhe të qenit Amazona partnerë, ne jemi të sigurt për të ofruar zgjidhjet më të mira për nevojat tuaja.

Diferencuesit tanë

  • Duke qenë partnerë të AWS, ne kemi qasje në të gjitha softuerët dhe zgjidhjet më të fundit nga AWS të cilat shitësit e tjerë mund të mos i kenë
  • Duke qenë në i lëvizshëm Zhvillimi i aplikacionit për më shumë se 8 vjet tani, ne i kuptojmë nevojat dhe Sfidat ballafaqohen gjatë testimit Apps celular
  • Ekzekutimi i provës nga stafi ynë i inxhinierëve me përvojë të provave. Inxhinierët tanë të provave kanë marrë pjesë kohët e fundit në AWS Reinvent 2015 të mbajtur në Las Vegas dhe morën pjesë në bootcamps partnere dhe disa sesione të tjera teknike për Device Farm
  • Testim i menaxhuar plotësisht. Ndërsa nevojat tuaja rriten, ne rritemi bashkë me ju. Kur është e nevojshme, ne mund të sigurojmë një shërbim testimi të menaxhuar plotësisht, gjithashtu të disponueshëm sipas kërkesës

eBook

Rast studimi

Letra e Bardhë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: