Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Startup

Furnizoni rritjen tuaj fillestare me Teknologjinë tonë në krahun tuaj.
Ne nuk stresohemi për të bërë klientë. Përkundrazi, ne theksojmë në fitimin e partnerëve. Kemi punuar me shumë startups në ndërtimin e MVP-ve, disa prej të cilave vazhduan të merrnin fonde të mëdha sipërmarrëse. Ne i kuptojmë nevojat dhe Sfidat të një fillimi dhe ne punojmë ngushtë si partnerë për të përcaktuar strategjinë e tyre të përgjithshme të produktit. Ne ofrojmë menaxhim të vazhdueshëm të produktit - ekipi ynë mund të japë rezultate të fillimit të aplikacioneve shpejt dhe me efikasitet.

Shumë fleksibël për ekipin tuaj me rritje të lartë.
Pavarësisht nëse jeni një ekip 2 anëtarësh që sapo filloni me idenë tuaj ose një fillestar i financuar duke kërkuar një ekip teknik për t'u kujdesur për nevojat tuaja të zhvillimit, ne e kuptojmë vetëm atë që duhet për të sjellë idenë tuaj në treg. Ne ndihmojmë që produktet tuaja të dalin shpejt me MVP që mund t'i shfaqni tek investitorët dhe përdoruesit tuaj përfundimtarë, duke marrë reagimet dhe reagimin e tyre. Ne përdorim një zhvillimi i shkathët metodologji për dërgim të shpejtë pa kompromentuar cilësinë. Ne ndihmojmë startups përmes ndërtimit të zgjidhjeve që janë të dyja – të shkallëzueshme dhe të fuqishme.aftësi.

1

Zhvillimi i aplikacioneve në internet

Ne e duam ueb-in. Me evoluimin e vazhdueshëm të teknologjive të internetit internet nuk mbetet kurrë i njëjtë – Pra, pse duhet? Koduesit tanë të pasionuar kanë një përvojë të gjerë në Python, Ruby, Node.js, PHP dhe shumë më tepër. Me një ekip kaq të përkushtuar, ne jemi të gatshëm ta çojmë projektin tuaj në fazën e plotë.

2

Zhvillimi i aplikacionit celular

Ne kemi zhvilluar aplikacione për telefonat inteligjentë që nga qershori 2008 dhe kemi punuar në disa tituj të cilët janë arritur dhe shfaqur në App Store dhe në media. Ekipi ynë përbëhet nga disa prej aplikacioneve më me përvojë celular zhvilluesit në botë që mund t'ju udhëheqë përmes praktikave më të mira për cilindo nga celularët kryesorë Platformat.

3

Shërbimet Cloud

Me pajisje në të ndryshme Platformat, një zgjidhje e zakonshme cloud ndihmon në ndërveprim. Ne kemi zhvilluar të tilla zgjidhje cloud për sinkronizimin e të dhënave nga klientët përfundimtarë në një zonë të zakonshme të ruajtjes së cloud dhe anasjelltas. Me ekipin tonë të GCP, Azure dhe AWS të certifikuar zhvilluesit me përvojë në administrimin e SysOps dhe DevOps janë gjithmonë të gatshëm t'ju japin shërbimin më të mirë në klasë.

2

Zhvillimi i aplikacionit celular

Ne kemi zhvilluar aplikacione për telefonat inteligjentë që nga qershori 2008 dhe kemi punuar në disa tituj të cilët janë arritur dhe shfaqur në App Store dhe në media. Ekipi ynë përbëhet nga disa prej aplikacioneve më me përvojë celular zhvilluesit në botë që mund t'ju udhëheqë përmes praktikave më të mira për cilindo nga celularët kryesorë Platformat.

3

Shërbimet Cloud

Me pajisje në të ndryshme Platformat, një zgjidhje e zakonshme cloud ndihmon në ndërveprim. Ne kemi zhvilluar të tilla zgjidhje cloud për sinkronizimin e të dhënave nga klientët përfundimtarë në një zonë të zakonshme të ruajtjes së cloud dhe anasjelltas. Me ekipin tonë të GCP, Azure dhe AWS të certifikuar zhvilluesit me përvojë në administrimin e SysOps dhe DevOps janë gjithmonë të gatshëm t'ju japin shërbimin më të mirë në klasë.

4

Apps Desktop

Ndërsa po kalojmë në një botë të Parë Mobile, desktopi nuk e ka humbur plotësisht kontrollin e tij. Shumë përdorues ende preferojnë aplikacione desktop për operacione si manipulimi i videove, thirrjet VoIP. Ne ju ndihmojmë në zhvillimin e aplikacioneve për desktopin.

Misioni Projekt Pikat kryesore

Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

TownSquard

Platformë e sigurt për bizneset që të lidhen me lagjen e tyre

Mbrojtës

Një mënyrë e thjeshtë për të gjetur artizanët, shërbimet dhe bizneset lokale aty pranë.

Zig360

Planifikoni strategjikisht aleancat tuaja për të arritur qëllimet
Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: