Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Fjalim me Milo

Mësim është argëtim me miun më të famshëm pas Mickey

Përmbledhje e projektit

Speech with Milo është një grup aplikacionesh të gjithanshme të terapisë së të folurit – të ndërtuara si lojëra argëtuese. Ato ndihmojnë fëmijët me nevoja të veçanta si Autizmi ose Sindroma Asperger, vonesat njohëse dhe vonesat e të folurit dhe gjuhës si mësim mjet. Gjithashtu funksionon shkëlqyeshëm si një mësim ndihmë për fëmijët e vegjël.

Aplikacionet u ndërtuan nën drejtimin e një logopedi të licencuar dhe u prezantuan nga mollë si një nga më të mirët mësim Apps.

Platformat: iOS, android

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!