Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Misioni Produkte

Ne sigurohemi që produktet tona të punojnë jashtë kutisë, siç besojmë- Produktet e shkëlqyera shesin veten.

Raja Bazar

Raja Bazar

Inteligjencë

Inteligjencë

A mund t’ju ​​ndihmojë AI me investime personale?

Chatbots për Sigurim | Letër të bardhë

Të dhëna të mëdha për industrinë e FnB | Letër të bardhë

Aplikacioni për celular | Letër të bardhë

Aplikacioni për celular | Letër të bardhë

Aplikim në Ueb | Letër të bardhë

Aplikim në Ueb | Letër të bardhë

Xiffe-HRMS | Letër të bardhë

Interneti i Gjërave | Letër të bardhë

Interneti i Gjërave | Letër të bardhë

Cila Platformë Cloud për të zgjedhur Listën e Kontrollit | NewGenApps

SQL vs NoSQL | Zgjidhni databazën e duhur | Lista e Kontrollit

Korniza e Zhvillimit të Aplikacioneve Mobile | Lista e Kontrollit

Prodhim ebook

Libër i realitetit virtual

Libër i realitetit virtual

Libër i inteligjencës artificiale

Libër i inteligjencës artificiale

Libër elektronik i IOT

Libër elektronik i IOT

Libër elektronik i Transformimit Dixhital

Libër elektronik i Transformimit Dixhital

Libër elektronik me bllokim

Libër elektronik me bllokim

Libri i shitjeve

Libri i shitjeve

Analiza e të dhënave për ebook të marketingut

Analiza e të dhënave për ebook të marketingut

Studimi i Rastit - WH Smith | Ueb Portal

Studimi i Rastit - WH Smith | Ueb Portal

Zhvilluesit e Aplikacioneve në Web | Aplikim në Ueb - Studim i Rastit

Zhvilluesit e Aplikacioneve në Web | Aplikim në Ueb - Studim i Rastit

Aplikacione Android për kujdesin shëndetësor | Aplikacioni VPS për Android - studim rasti

Aplikacione Android për kujdesin shëndetësor | Aplikacioni VPS për Android - studim rasti

MyHomey | Aplikacion për celular | Mjeti i pasurive të paluajtshme - studimi i rastit

MyHomey | Aplikacion për celular | Mjeti i pasurive të paluajtshme - studimi i rastit

Studim rasti - Migrimi nga analiza

Studim rasti - Migrimi nga analiza

Studimi i Rastit - MyEmploysure | Ueb Portal

Studimi i Rastit - MyEmploysure | Ueb Portal

SunGlass | Aplikacioni Android | Vizioni kompjuterik - studimi i rastit

SunGlass | Aplikacioni Android | Vizioni kompjuterik - studimi i rastit

Zhvilluesit e aplikacioneve mobile | Aplikacioni për celular - Studimi i rastit

Zhvilluesit e aplikacioneve mobile | Aplikacioni për celular - Studimi i rastit

Prompster | Aplikacioni për celular | Teleprompter - rast studimi

Prompster | Aplikacioni për celular | Teleprompter - rast studimi

Zig360 | aplikacioni iOS | Aplikacioni iOS - studimi i rastit

Zig360 | aplikacioni iOS | Aplikacioni iOS - studimi i rastit

Studimi i Rastit - Metnav | Zhvillimi i aplikacioneve mobile

Studimi i Rastit - Metnav | Zhvillimi i aplikacioneve mobile

MapAlerter | Aplikacion Android | Aplikacioni Android - studim rasti

MapAlerter | Aplikacion Android | Aplikacioni Android - studim rasti

Plani Qendror | Ndër-platformë | Aktiviteti i Planit - studimi i rastit

Plani Qendror | Ndër-platformë | Aktiviteti i Planit - studimi i rastit

VidLib | Aplikacioni iOS | Platforma e filmimeve të aksioneve - studim i rastit

VidLib | Aplikacioni iOS | Platforma e filmimeve të aksioneve - studim i rastit

Interneti i Gjërave | Pajisjet e Lidhura | IoT - studimi i rastit

Interneti i Gjërave | Pajisjet e Lidhura | IoT - studimi i rastit

IMMMS | Ueb Portal | Menaxhimi i Ngjarjeve - studimi i rastit

IMMMS | Ueb Portal | Menaxhimi i Ngjarjeve - studimi i rastit

UpTick | Aplikacioni për celular | Lojë aksionesh - studim rasti

UpTick | Aplikacioni për celular | Lojë aksionesh - studim rasti

Humtap | Aplikacioni iOS | App Music - studim rasti

Humtap | Aplikacioni iOS | App Music - studim rasti

Sistemi i Menaxhimit të BNj | HRMS | Mjeti HRMS

Sistemi i Menaxhimit të BNj | HRMS | Mjeti HRMS

Studimi i Rastit - Unbxd | iOS dhe Android SDK

Studimi i Rastit - Unbxd | iOS dhe Android SDK

Në Shtëpi Shërues | aplikacioni iOS | Kujdesi shëndetësor - studimi i rastit

Në Shtëpi Shërues | aplikacioni iOS | Kujdesi shëndetësor - studimi i rastit

Pad këngëtarësh | Aplikacion Android | Aplikacioni iOS - studimi i rastit

Pad këngëtarësh | Aplikacion Android | Aplikacioni iOS - studimi i rastit

Hap9 | Aplikacioni për celular | Vendet që ndodhin - studimi i rastit

Hap9 | Aplikacioni për celular | Vendet që ndodhin - studimi i rastit

Swangg | Aplikacioni iOS | Muzikë dhe Video App - studim rasti

Swangg | Aplikacioni iOS | Muzikë dhe Video App - studim rasti

Kompania për Zhvillimin e Aplikacioneve Android | KontekstiU

Kompania për Zhvillimin e Aplikacioneve Android | KontekstiU

Zhvillimi i Foshnjës | Aplikacion Android | Kujdesi për fëmijët - rast studimor

Zhvillimi i Foshnjës | Aplikacion Android | Kujdesi për fëmijët - rast studimor

VIP | Aplikacioni Android | Mjeku dhe Klienti - rast studimi

VIP | Aplikacioni Android | Mjeku dhe Klienti - rast studimi

GeoConnect | Aplikacioni për celularë | Rrjeti Social - rast studimi

GeoConnect | Aplikacioni për celularë | Rrjeti Social - rast studimi

Parkim Biz | aplikacioni iOS | Objekti i parkimit - studimi i rastit

Parkim Biz | aplikacioni iOS | Objekti i parkimit - studimi i rastit

Financa & Bankare

Financa & Bankare

Healthcare

Healthcare

Udhëtim Ebook

Udhëtim Ebook

chatbot

chatbot

E-commerce Ebook

E-commerce Ebook

Realiteti Shtimi

Realiteti Shtimi

Zhvilluesit e Aplikacioneve Mobile Inteligense: VidLib

Zhvilluesit e Aplikacioneve Mobile Inteligense: VidLib

Entertainment Weekly

Entertainment Weekly

Anateks

Anateks

Simulator i Kirurgjisë Plastike

Simulator i Kirurgjisë Plastike

Shqyrtimet e mia Podcast

Shqyrtimet e mia Podcast

Saga e ikonave Emoji

Saga e ikonave Emoji

Volejboll verbal

Volejboll verbal

HRMS

HRMS

Fjalim me Milo

Fjalim me Milo

Avatari fluturues

Avatari fluturues

Parkim Biz

Parkim Biz

UpTick

UpTick

Punësimi im

Punësimi im

MapAlerter

MapAlerter

Hap9

Hap9

MyHomey

MyHomey

Llogaritësi i Tregtisë Forex

Llogaritësi i Tregtisë Forex

Humtap

Humtap

tepër

tepër

GeoConnect

GeoConnect

Metnav

Metnav

Pad-i i këngëtarit

Pad-i i këngëtarit

më shumë Innovations vjen së shpejti !

 

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: