Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Partnerët e Teknologjisë për të gjithë NDRERMARRSIT

Për individët

Përmes projekteve të shumta që kemi zhvilluar për klientët tanë, ne kemi punuar me individë të mahnitshëm; të cilët ishin nga shtresa të ndryshme të shoqërisë - artistë, menaxherë projektesh, terapistë, muzikantë hobi dhe fotografë. Këto projekte ose janë bërë një angazhim me kohë të plotë për klientët tanë ose një burim i madh i të ardhurave pasive. Ne bashkohemi me individë për t'i ndihmuar ata të ndërtojnë produktet e tyre nga e para, duke aplikuar NewGenApps'S biznes dhe aftësitë teknologjike. 

 

Për Startups

Ne nuk stresohemi për të bërë klientë. Përkundrazi, ne theksojmë në fitimin e partnerëve. Kemi punuar me shumë startups në ndërtimin e MVP-ve, disa prej të cilave vazhduan të merrnin fonde të mëdha sipërmarrëse. Ne i kuptojmë nevojat dhe Sfidat të një fillimi dhe ne punojmë ngushtë si partnerë për të përcaktuar strategjinë e tyre të përgjithshme të produktit. Ne ofrojmë menaxhim të vazhdueshëm të produktit - ekipi ynë mund të japë rezultate të fillimit të aplikacioneve shpejt dhe me efikasitet

Për ndërmarrjet

Ne ju ndihmojmë në zhvillimin tuaj re dhe strategjinë e lëvizshmërisë, duke krijuar zgjidhje dhe duke ofruar aplikacione për ju ndërmarrje nevojave. Ne e kuptojmë atë siguri, cilësia dhe performanca janë parësore kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve për ndërmarrjeMe Ne zhvillojmë të personalizuar ndërmarrje zgjidhje bazuar në kërkesat e klientëve tanë dhe industrisë së tyre.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: