Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Aplikacionet e Gjeneratës së Re ju ndihmojnë në zhvillimin e strategjisë suaj të cloud dhe lëvizshmërisë, hartimin e zgjidhjeve dhe shpërndarjen e aplikacioneve për nevojat e ndërmarrjes tuaj. Ne e kuptojmë që siguria, cilësia dhe performanca janë parësore kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve për ndërmarrjen. Ne zhvillojmë zgjidhje të personalizuara të ndërmarrjeve bazuar në kërkesat e klientëve tanë dhe industrisë së tyre.

Mobile dhe Siguri

Ekspertiza dhe përvoja jonë e teknologjisë për të punuar nëpër vertikale na ofron një pasqyrë unike me të cilën ne zhvillojmë aplikacione të sigurta, të shkallëzueshme dhe cilësore për klientët tuaj dhe gjithashtu për punonjësit tuaj.

Zgjidhje të Platformës së Kryqëzuar

Ekspertiza dhe përvoja jonë e teknologjisë për të punuar nëpër vertikale na ofron një pasqyrë unike me të cilën ne zhvillojmë aplikacione të sigurta, të shkallëzueshme dhe cilësore për klientët tuaj dhe gjithashtu për punonjësit tuaj.

Zgjidhje Cloud

Ne ndihmojmë në zgjedhjen nga grupi i gjerë i informatikës, ruajtjes, bazës së të dhënave dhe shërbimeve të disponueshme sot të disponueshme (si nga Shërbimet e Uebit të Amazon-AWS, Platforma Cloud e Google) dhe përdorimin e tyre në përgatitjen e një zgjidhjeje cloud për tuajin biznes.

Ne ndihmojmë në shfrytëzimin cloud informatikë përparësitë: aksesueshmëria, shkallëzueshmëria dhe vendosja dhe ndihma në migrimin e sistemeve të trashëguara në cloud dhe krijimin zgjidhje online për rezervimin e reve dhe ruajtjen e përmbajtjes.

Ne krijojmë sisteme shumë të shkallëzuara dhe me performancë të lartë, të cilat mund të fuqizojnë tuajin aplikacione mobile, aplikacionet e desktopit dhe gjithashtu komunikoni me sistemet tuaja ekzistuese ERP/CRM në një mënyrë të sigurt nëse është e nevojshme. Ekspertiza jonë përfshin teknologjitë duke përfshirë PHP, RoR, Python. Ne kemi ndërtuar gjithashtu mbështjellës rreth sistemeve SAP dhe CRM për të trajtuar grupe të mëdha të dhënash dhe për të krijuar kuptimplotë analitikë aplikacionet rreth tyre.

Misioni Projekt Pikat kryesore

Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

Pa kuti

Mundësuar nga AI eCommerce kërkimi dhe zbulimi i produktit

UpTick

Një lojë emocionuese e tregut të aksioneve.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: