Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Dëshironi të futeni Prekje?
Ne do të dashuri për të dëgjuar nga ju.

Adresa

      1009 (A), Kati i 10-të, The Summit, Vibhuti Khand, Gomti Nagar, Lucknow- 226010 India.

 

Numri i telefonit

+ 91 (6394403950)

Mos u tremb

Na trego rreth vetes

Përdorni formularin e mëposhtëm për të na dërguar shpejt një mesazh.

* Ne do të kthehemi tek ju në 1-2 biznes ditë

FAQ

Këtu janë disa përgjigje për pyetjet e bëra më shpesh.

Pyetja juaj më e shpeshtë këtu.

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

A mund ta bëj edhe unë?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Çfarë më duhet së pari?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Ndonjë kompani më e mirë pritëse?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Pyetja juaj më e shpeshtë këtu.

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

A mund ta bëj edhe unë?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Çfarë më duhet së pari?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Ndonjë kompani më e mirë pritëse?

Juaj përmbajtje shkon këtu. Ndryshoni ose hiqni këtë tekst në linjë ose në modul Përmbajtja cilësimet. Ju gjithashtu mund të stiloni çdo aspekt të kësaj përmbajtje në modul Projektimi cilësimet dhe madje aplikoni CSS të personalizuar në këtë tekst në modulin Cilësimet e përparuara.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: