Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Prodhim

Prodhim kompanitë që prodhojnë produkte të shkëlqyera gjithashtu kanë nevojë për një platformë për t'i shfaqur ato dhe për të gjeneruar drejtime. Kjo mund të rritet në mënyrë eksponenciale nëse përdorin internetin për të portretizuar produktet e tyre. Është shumë e rëndësishme që ata të bëjnë të ndihet prania e tyre në një larmi të gjerë audiencash përmes stilit dhe kreativitetit të veçantë. Ne ju ndihmojmë ta arrini këtë.

Në çfarë bëjmë NewGenApps ?

Ne punojmë me të prodhimit industritë duke krijuar aplikacione të personalizuara për të promovuar biznesin e tyre në ueb, për të gjeneruar dhe gjurmuar drejtuesit dhe për të ulur kostot e komunikimit, përveç modeleve grafike që bien në sy. Prodhuesit synojnë në mënyrë karakteristike shitjen nga biznesi në biznes (B2B), e cila është shumë e ndryshme nga marketingu i bazuar në konsumator. Uebfaqe të tilla varen më shumë nga faktet aktuale, shifrat, ilustrimet, aftësitë e shërbimit dhe ROI. MIndustritë prodhuese të sotme do të duhet të heqin dorë nga mënyrat tradicionale të marketingut jashtë dhe do të duhet të përshtaten me strategjitë më të fundit të marketingut për të tërhequr ndikime të jashtëzakonshme pozitive për biznesin e tyre. Newgenapps kujdeset për të gjitha këto nevoja specifike që dalin për Tema & Dukje ose aplikacione të personalizuara për prodhimit industritë. Nga dizajni dhe zhvillimi tek aplikacionet me porosi, SEO dhe Mediat sociale, ne do t'ju ndihmojmë kompaninë t'i lërë shumë prapa konkurrentët e saj.

  Aftësitë tona në industrinë prodhuese

  1. Shërbimet e bazuara në re
  2. Me porosi Aplikacione celularedhe hartimi i faqes në internet
  3. Lëvizshmëria e ndërmarrjes zgjidhje
  4. Zhvillimi i biznesit
  5. Markimi dhe pozicionimi i prodhuesve dhe produkteve të tyre
  6. Gjeneroni më shumë nga biznesi juaj përmes
  7. SEO, Blogging, dhe Mediat sociale marketing
  8. Rishikoni dhe përsosni uebfaqen për të mbajtur të përditësuar përmbajtjen e uebit
  9. Zgjidhjet AWS

   Misioni Projekt Pikat kryesore

   Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

   Ju keni regjistruar me sukses!

   Share Kjo
   %d blogerët si kjo: