Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

 

 Shtrirja e industrisë

At NewGenApps, ne kemi punuar me një portofol të gjerë të industrive  nga mediat dhe komunikimet, deri tek sigurimet dhe shërbimet financiare.

Banka dhe financa

Bankar

NewGenApps ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për të përballuar nevojat e lëvizshmërisë të të gjithë klientëve financiarë dhe bankarë.

Tregtia elektronike

Tregtia elektronike

internet po e bën blerjen online më tërheqëse dhe më të përshtatshme për konsumatorët

Prodhim

Prodhim

Nga kati i dyqanit në zyrën e pasme, teknologjia ju ndihmon të krijoni produkte që klientët duan

Healthcare

Healthcare

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të dizajnit me porosi që i përshtaten spitalit tuaj dhe shëndetësor nevojat e kufizuara të sistemit.

Mikpritja dhe koha e lirë

Mikpritje

Pajisjet celulare janë bërë mjeti 'dyqan me kërkime' për konsumatorët.

kumar

kumar

Newgenapps është një krijues i lulëzuar i lojërave mobile në të gjithë globin.

Arsim

Arsim

Ne zhvillojmë mësim dhe aplikacione edukative që janë të lehta për t'u përdorur, posaçërisht për fëmijët, dhe mund të përdoren nga kudo në çdo pajisje.

Shërbimi i Komunikimit

Komunikim

Newgenapps ka disa oferta që synojnë të ndihmojnë ofruesit e shërbimeve të telekomit të rrisin efikasitetin operacional dhe të rrisin të ardhurat për përdorues.

Botime

Botime

Karakteristikat e ndarjes sociale rrisin arritjen e viralitetit të botimit dhe zvogëlojnë kohën e tregut.

Media & Argëtimi

Argëtim

At Newgenapps, ne ofrojmë një gamë të gjerë Zgjidhjesh IT për media dhe argëtim industri.

juridik

juridik

Ne kemi arritur të pranojmë besimin se ndërmarrjet, përfshirë firmat juridike po ecin në mënyrë agresive drejt lëvizshmërisë.

M-Qeverisja

M-Qeverisja

Sot celularët janë shfaqur si kanal për shpërndarjen e informacionit në shërbimet qeveritare.

Transporatimi dhe Logjistika

Transporti dhe Logjistika

Industria e transportit dhe logjistikës formon shtyllën kurrizore të zinxhirëve modernë të furnizimit global.

FMCG

FMCG

Shërbimet tona përfshijnë një sërë zgjidhjesh të aplikacioneve celularë për FMCG dhe Shitje me pakicë gjithashtu.

Burimet dhe shërbimet

burime

Ndërsa gjithnjë e më shumë industri po tregojnë prirje drejt pranisë në internet, burimet dhe shërbimet nuk janë shumë prapa.

Real Estate

Real Estate

Ekipi ynë mban një rol të konsiderueshëm pasurive të patundshme Tema & Dukje përvojën dhe ekspertizën për të krijuar inovative faqet e internetit.
Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: