Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Shërbimi i Komunikimit

Shtë një kohë e ndryshimeve dramatike në industrinë e komunikimit. Më shumë se çdo industri tjetër industria e telekomit është përballur me shumë konkurrencë nga dita në ditë. Për të qëndruar përpara konkurrencës, kompanitë e telekomit janë të detyruara të përfshijnë teknologjitë më të fundit në punën e tyre, si dhe të kenë një faqe interneti me ndikim e cila shfaq të gjithë punën e tyre në vetëm disa sekonda të shpenzuara në të. Newgenapps ju ndihmon ta bëni këtë.

 

Në çfarë bëjmë NewGenApps ?

Ne jemi një kompani globale e shërbimeve "Cloud" dhe shërbimeve IT. Newgenapps web zhvillimi i aplikacionit praktikat adresojnë një gamë të gjerë të nevojave të biznesit dhe zgjidhjeve të lëvizshmërisë. Ne ndërtojmë web të personalizuar dhe aplikacione mobile që janë novatore dhe të fuqishme.

  Si mund ta ndihmojmë industrinë e arsimit?

  Ne Ofrojmë një sërë Shërbimet e telekomit dhe mjete mobile për klientët tanë që janë konkurrues dhe u sigurojnë atyre një avantazh mbi pjesën tjetër. Disa nga zgjidhjet që ne ofrojmë për klientët tanë të Telekomit janë:
  1. Shërbimet e aplikimit të paketuara
  2. analitikë
  3. Mjetet e menaxhimit të performancës
  4. Integrimi me aplikacionet ERP/CRM
  5. Planifikoni vizita te shitësit
  6. Merrni porosinë e shitjes duke përdorur Apps celular
  7. Zgjidhje në re Ofertat AWS

   Misioni Projekt Pikat kryesore

   Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

   Ju keni regjistruar me sukses!

   Share Kjo
   %d blogerët si kjo: