Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
Zhvillimi i aplikacionit
10 rreziqet më të mëdha për sigurinë e aplikacioneve mobile

10 rreziqet më të mëdha për sigurinë e aplikacioneve mobile

Këtu janë dhjetë rreziqet kryesore për sigurinë e aplikacioneve mobile dhe ndikimin e tyre në biznes. Gjithashtu, dini mënyrat për të zgjidhur këto çështje dhe siguroni aplikacionet tuaja mobile.

13 truket e mahnitshme që rrisin performancën e aplikacionit në një çast

13 truket e mahnitshme që rrisin performancën e aplikacionit në një çast

Marketerët e aplikacioneve mobile mund të lidhin lehtësisht midis investimeve, përpjekjeve të tyre dhe performancës së aplikacionit. Ashtë një fakt i njohur që aplikacioni që angazhon përdoruesit do të bëhet i popullarizuar dhe i mban përdoruesit të interesuar për një kohë më të gjatë. Pra, Le të shohim se si të rrisim performancën e aplikacionit për të arritur statistikat e dëshiruara.

Si të shkruani kërkesat e aplikacioneve mobile që sjellin qartësi në konfuzion

Si të shkruani kërkesat e aplikacioneve mobile që sjellin qartësi në konfuzion

Njihuni me këshillat, idetë dhe strategjitë që do t'ju ndihmojnë të shkruani kërkesat e aplikacioneve mobile për projektin tuaj të ardhshëm. Një udhëzues i fundit për dokumentimin e një ideje.

10 Thelbësore për zhvillimin e suksesshëm të aplikacioneve në e-commerce

10 Thelbësore për zhvillimin e suksesshëm të aplikacioneve në e-commerce

Këtu janë 10 këshilla për zhvillimin e suksesshëm të aplikacioneve në eCommerce. Di se si mund të përdorësh gamifikimin, chat robot, dizajnin, gjeofizionin, imazhet etj në aplikacionin tënd.

Lirimi i Android O: Sinkronizoni me përparësi këto 5 karakteristika

Lirimi i Android O: Sinkronizoni me përparësi këto 5 karakteristika

Ju duhet të azhurnoni urgjentisht aplikacionet tuaja mobile për të mundësuar këto 5 karakteristika Android Oreo dhe për të mbrojtur ndërprerjet aksidentale në pajisjet e reja mobile. Lexoni më shumë për të marrë ndihmë.

6 arsye: Pse duhet të krijoni vetë aplikacionin tuaj pa përdorur krijues të aplikacioneve DIY?

6 arsye: Pse duhet të krijoni vetë aplikacionin tuaj pa përdorur krijues të aplikacioneve DIY?

Pse duhet të krijoni gjithmonë aplikacionin tuaj pa u varur nga krijuesit e aplikacioneve DIY? Ne kemi 6 arsye që të preferojmë zhvillimin e personalizuar të aplikacioneve sesa krijuesit e aplikacioneve të kenë një vështrim.

Sa kushton të zhvillosh një aplikacion për celularë?

Sa kushton të zhvillosh një aplikacion për celularë?

Njihni 7 faktorët që ndikojnë në koston e zhvillimit të një aplikacioni për celularë. Kuptoni se si mund t'i shfrytëzoni këto për të ulur kostot tuaja të krijuara në zhvillimin e aplikacioneve.

Jepni përparësi veçorive të aplikacionit tuaj celular ose të uebit bazuar në përdoruesit tuaj

Jepni përparësi veçorive të aplikacionit tuaj celular ose të uebit bazuar në përdoruesit tuaj

Zhvillimi i një aplikacioni të suksesshëm celular nuk është i lehtë, veçanërisht për fillestarët. Mësoni si të vendosni përparësi në veçoritë tuaja të aplikacioneve në internet dhe celular bazuar në përdoruesit tuaj.

10 metrika kryesore për të matur angazhimin e përdoruesve në aplikacionet për celularë

10 metrika kryesore për të matur angazhimin e përdoruesve në aplikacionet për celularë

Për ta bërë një aplikacion të suksesshëm, duhet të matni dhe optimizoni aplikacionet për matjet e duhura. Këtu janë 10 metrikat kryesore për të matur angazhimin e përdoruesit në aplikacione.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: