Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
mollë
Biseda me Apple Business dhe qëndrimi i saj ndaj rivalëve të Mesazheve

Biseda me Apple Business dhe qëndrimi i saj ndaj rivalëve të Mesazheve

Apple doli me një mënyrë, përdoruesit mund të komunikojnë me bizneset brenda shërbimit iMessage. E shpallur vitin e kaluar në konferencën e Zhvilluesve në mbarë botën të Apple, Apple Business Chat do të debutojë në azhurnimin e iOS 11.3 me një përzgjedhje të kompanive si Discover, Hilton, Lowe's dhe Wells Fargo.

5 Ndryshime të mëdha në App Store iOS 11 për të rritur zbulueshmërinë e aplikacioneve

5 Ndryshime të mëdha në App Store iOS 11 për të rritur zbulueshmërinë e aplikacioneve

5 ndryshime të mëdha në dyqanin e aplikacioneve iOS 11 që mund t'i shfrytëzoni për të rritur zbulueshmërinë e aplikacionit tuaj. Si të krijoni më shumë tërheqje për aplikacionet me këto njohuri.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: