Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
Besnikëria e klientit
5 shënime kryesore: Zhvilloni një Aplikacion për Biznes Qendror të Biznesit

5 shënime kryesore: Zhvilloni një Aplikacion për Biznes Qendror të Biznesit

Kur zhvilloni një aplikacion të lëvizshëm në qendër të biznesit, rekomandohet të kuptoni rëndësinë strategjike të këtyre & implikimeve kryesore me të cilat vjen.

Rritja e besnikërisë së klientit për aplikacionin tuaj celular

Rritja e besnikërisë së klientit për aplikacionin tuaj celular

Kur bëhet fjalë për aplikacione për celularë, bizneset injorojnë disa gjëra të rëndësishme që ndihmojnë në krijimin e besnikërisë së klientit. Këtu janë 5 grackat kryesore dhe si t’i shmangni ato.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: