Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
Zhvillimi i uebit
Julia kundër Python

Julia kundër Python

Shpikja e gjuhëve të programimit ishte një lëvizje pioniere, e cila futi fushën në një fazë të re. Ashtu si gjuhët e rregullta, fjalët kyçe janë të kufizuara në gjuhët e programimit dhe zhvilluesit mund të ndërtojnë stile të ndryshme të programeve duke përfshirë fjalë kyçe të tilla. Bit të ndryshëm të programeve përkthejnë kodin që ju krijoni në një gjuhë kompjuteri që sistemi e kupton

7 hapa: Si të planifikoni ide për aplikacione në internet për ekzekutim të suksesshëm?

7 hapa: Si të planifikoni ide për aplikacione në internet për ekzekutim të suksesshëm?

Një udhëzues hap pas hapi për të planifikuar siç duhet idetë tuaja të aplikacioneve në internet. Plus një model falas për të dokumentuar dhe prezantuar idetë tuaja për zhvillim.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: