Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
Blockchain
Si Blockchain Analytics gjen rrugën e saj në Analizën e të Dhënave

Si Blockchain Analytics gjen rrugën e saj në Analizën e të Dhënave

Analiza tradicionale teknike mashtrimi i ndodhur tashmë që e bën të vështirë për të gjetur mbrapa. Në këtë artikull, ne mbulojmë analizën e të dhënave është duke avancuar se si Blockchain Analytics gjen rrugën e saj në të. Ne gjithashtu flasim se si Blockchain ka lejuar kompanitë e mëdha që përpjekjet e tyre për analiza të bëhen më të vlefshme.

Çfarë është Litecoin dhe Ndikimi i tij në Blockchain

Çfarë është Litecoin dhe Ndikimi i tij në Blockchain

Litecoin është një para dixhitale e shpërndarë që është mbledhur vërtet në të gjithë aprovimin e bordit. Një lloj parash që përdor një Blockchain për të menaxhuar në mënyrë efektive një libër publik të të gjitha shkëmbimeve. Në këtë artikull, ne flasim për atë që është Litecoin dhe si ndikon ajo në Blockchain Technology.

5 Ekspertë mbi Shkrirjen e Blockchain dhe Iot

Interneti i Gjërave (IoT) dhe Blockchain janë dy teknologji të ndryshme që janë vendosur të revolucionarizojnë aspektet më të gjera të biznesit. Kombinimi i IoT dhe Blockchain në të vërtetë ka shumë kuptim dhe mund të ndikojë në punën dhe jetën tonë. Por çfarë duhet të pretendojnë ekspertët? Le të gërmojmë thellë për të gjetur mendimet e tyre.

Si do të ndikojë Blockchain në të ardhmen e mediave sociale

Si do të ndikojë Blockchain në të ardhmen e mediave sociale

Blockchain po shqetëson një numër të industrive, dhe media sociale është ndër ato që ka të ngjarë të ndjejnë më parë degëzimet e ndërprerjes së blockchain. Në këtë artikull, ne mbulojmë se si Blockchain ndikon në mediat sociale dhe gjithashtu flasim për mënyrën se si ndikuesit duhet të ecin me zhvillimin e Blockchain.

Pse Revolucioni i Blockchain do të përshpejtohet në 2018?

Pse Revolucioni i Blockchain do të përshpejtohet në 2018?

Nëse zbatohen në shkallë, Blockchains e decentralizuar kanë perspektivën për të sjellë botën përpara nga një perspektivë shumë elementare dhe për të sjellë një Revolucion të ri Blockchain. Në këtë artikull, ne mbulojmë atë që është Blockchain & si do të përdoret. Gjithashtu, ne sjellim arsye kryesore për përshpejtimin e saj në 2018

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: