Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

ARKIVI KATEGORI
Apps celular
Si aplikacionet mobile kanë ndryshuar industrinë e Ushqimit dhe Pijeve

Si aplikacionet mobile kanë ndryshuar industrinë e Ushqimit dhe Pijeve

Përmbysja e inovacionit të shpërndarjes së ushqimit ka dalë në treg, ku një gamë e gjerë e aplikacioneve mobile i lejojnë klientët të kenë vaktin e tyre më të preferuar të restorantit nga komoditeti i shtëpive të tyre.

10 rreziqet më të mëdha për sigurinë e aplikacioneve mobile

10 rreziqet më të mëdha për sigurinë e aplikacioneve mobile

Këtu janë dhjetë rreziqet kryesore për sigurinë e aplikacioneve mobile dhe ndikimin e tyre në biznes. Gjithashtu, dini mënyrat për të zgjidhur këto çështje dhe siguroni aplikacionet tuaja mobile.

Aplikacione Mobile vs Uebsajt vs Chatbots - të cilat duhet të zgjidhni

Aplikacione Mobile vs Uebsajt vs Chatbots - të cilat duhet të zgjidhni

Me rritjen e numrit të telefonave celularë atje, marrja e një pranie në celular është e domosdoshme. Por a duhet të shkoni për një faqe në internet për celular, aplikacion ose një chatbot?

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

%d blogerët si kjo: