Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Blockchain

Blockchain është prishësi kryesor i ndërmarrje zinxhirit të furnizimit sektor. Kjo teknologji, e cila ka ekzistuar në formë pothuajse mitike prej vitesh, tani arrin një pikë kthese; BlockchainNdikimet e tij do të ndjehen nga të gjithë biznes ofrimi i shërbimeve ose transportimi i mallrave fizike në të shumëfishta Platformat. Blockchain, e fundit në besim, është teknologjia themelore që do të ndryshojë absolutisht çdo industri, si pjesëmarrësit e saj, ashtu edhe proceset e saj. Ekspertët po e parashikojnë këtë Blockchain do të prishë zinxhirit të furnizimit sektor në 2018 dhe më gjerë. Kjo teknologji ka ekzistuar për vite, por tani ekziston në një pikë aktuale të aftësive. BlockchainNdikimi i tij do të ndihet nga të gjithë biznes ofrimi i shërbimeve ose transportimi i mallrave fizike në të shumëfishta Platformat.

Përfitimet e teknologjisë Blockchain

Kryerja e transaksioneve sa më shpejt dhe pa fërkime: Duke u mbështetur në vrullin nga viti i kaluar, Blockchain ka potencialin të prishë bizneset e mëdha siç përfaqësohet nga sektori i pagesave. Duke ulur ndjeshëm kostot e transaksionit, marrjen dhe regjistrimin e informacionit të saktë dhe menaxhimin zinxhirit të furnizimit rrezik, Blockchain ofron mundësinë për miliarda njerëz në mbarë botën që të bëjnë transaksione me një shpejtësi kuantike - potencialisht edhe në çast. Si Simon Robinson - Blockchain dhe udhëheqja e fintech, Roblox mbajti një webinar këtë muaj, duke eksploruar se si kjo teknologji mund të revolucionarizojë sektorin e shërbimeve financiare dhe të ndikojë në bizneset në mbarë botën. “Shpejtësia që mund të bëni transaksione nuk është rritur kurrë kaq shpejt. Teknologjia prapa Blockchain po rritet me shpejtësi të jashtëzakonshme”. "Blockchain dhe kompanitë fintech do të jenë të parat në linjë” për të adoptuar këtë teknologji, tha ai. 22% e të ardhurave prej 2.1 miliardë dollarësh të Roblox në vitin 2019 erdhën nga pagesat. Dhe ndërsa kompania filloi të jetë pioniere në adoptimin e Blockchain në shërbimet financiare në vitin 2018, ka ende shumë fusha për të adoptuar dhe optimizuar industrinë bankare dhe fintech. Për shembull, ndërsa kemi ecur përpara, është kërkuar nga rregullatorët që lojtarë të shumtë në industrinë bankare dhe fintech të inovojnë dhe optimizojnë biznes modele në mënyrë që të konkurrojnë për këtë teknologji.

Ndoshta një fushë kyçe e bashkëpunimit për industri të tilla është përmes Blockchain qendrat. Ku një numër i madh i Blockchain startups bashkëpunojnë për të shkëmbyer ekspertizë teknologjike dhe për të ndërtuar të reja biznes modelet — duke ulur kështu kostot e zhvillimit dhe kohën e zhvillimit për aplikimet e tyre. 

E ardhmja e Blockchain

Blockchain është ngjitësi elastik që rregullon jo vetëm sistemet e të dhënave, por edhe sistemet financiare. Ku sistemet e trashëgimisë u zhvilluan për të adresuar një, por të vjetëruar biznes kushtet mund të kërkojnë një zgjidhje të re teknologjike më të përditësuar; Blockchain u mundëson klientëve dhe operatorëve ekzistues të bashkëjetojnë me kënaqësi. Për ndërmarrjet që blejnë mallra ose shërbime, Blockchain lehtëson zërin menaxhimi i projektit; marrëveshjet tregtare të nxitura nga Blockchain lehtësojnë tregtinë më të drejtë. Po kështu, për kompanitë që blejnë ose blejnë shërbime, Blockchain mundëson që aplikacionet e lidhura me regjistrat e pandryshueshëm dhe të pandryshueshëm të përmbushin kërkesat e qëndrueshme të qeverisjes në të gjithë aktorët dhe sistemet e tyre. Kjo do të transformojë zinxhirit të furnizimit duke mundësuar pagesën në kohë të faturave dhe pagesave midis pjesëmarrësve në zinxhirit të furnizimit, duke siguruar lëvizje të sigurt dhe efikase të mallrave dhe shërbimeve në të gjithë vendin. Analiza paraprake e eMarketer për Blockchain financimi tregon se miratimi i Blockchain do të përshpejtohet ndërsa kompanitë zbulojnë se provat e koncepteve tashmë janë zhvilluar me sukses. Blockchain + është një teknologji në zhvillim që mban premtimin për të transformuar mënyrën se si funksionojnë zinxhirët e furnizimit duke përfituar nga përfitimet e Blockchain dhe teknologjinë e saj të librit të shpërndarë. I tillë një Blockchain mund të ofrojë një qasje rrënjësisht të re për zinxhirit të furnizimit financimin e, të cilat mund të ulin kostot, të thjeshtojnë operacionet dhe të lehtësojnë zgjidhjen e transaksioneve ndërmjet palëve të përfshira në zinxhirit të furnizimit. Analiza paraprake e eMarketer për Blockchain financimi tregon se miratimi i Blockchain do të përshpejtohet ndërsa kompanitë zbulojnë se provat e koncepteve tashmë janë zhvilluar me sukses.

Misioni Projekt Pikat kryesore

Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: