Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

AWS

Amazona Ofertat e Shërbimeve Ueb (AWS). Infrastruktura e TI-së shërbime për bizneset si shërbime në internet. AWS siguron besueshmëri dhe shkallëzim të nevojshëm për vazhdim biznes ekzekutimi, duke rezultuar në rritjen e efikasitetit dhe biznes shkathtësi.

  Pse të shkoni me AWS?

  AWS ofron shumë përparësi për organizatat në marrjen e konfigurimit dhe fillimin e ekzekutimit të shpejtë. Kjo është veçanërisht e dobishme për startups duke kërkuar investime me kosto të ulët për konfigurimin e serverëve dhe gjithashtu për ndërmarrjet që kërkojnë të zhvendosin serverët e tyre në re. Përparësitë që ofron AWS mbi konfigurimet fizike të serverit janë

  • Kosto efektive
  • E hapur dhe fleksibile
  • Elastike e shkathët dhe e menjëhershme
  • Siguroj

  Shërbimet AWS

  Ne përdorim një kombinim të disa shërbimeve AWS për t'ju përmbushur re kërkesat për zgjidhje

  AWS: Një shërbim gjithëpërfshirës i Platformës Cloud

  AWS ofron shumë përparësi për organizatat në marrjen e konfigurimit dhe fillimin e ekzekutimit të shpejtë. Kjo është veçanërisht e dobishme për startups duke kërkuar investime me kosto të ulët për konfigurimin e serverëve dhe gjithashtu për ndërmarrjet që kërkojnë të zhvendosin serverët e tyre në re.

   Misioni Projekt Pikat kryesore

   Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Regjistrohu për Buletinin tonë

   Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

   Ju keni regjistruar me sukses!

   Share Kjo
   %d blogerët si kjo: