Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

NewGenApps gjate viteve

[
Kronologjia imazhi kryesor

NewGenApps

E themeluar në qershor, 2008.
2008
[
Kronologjia imazhi kryesor

Android SDK dhe iPhone SDK

Ne filluam të punojmë në iPhone SDK kur iPhone SDK u lëshua për herë të parë.
[
Kronologjia imazhi kryesor

Filloi të punoj me Amazon Web Services

Kur IaaS, PaaS dhe Cloud Computing nuk ishin shumë të njohura Android SDK.
[
Kronologjia imazhi kryesor

Ndërtuar Aplikacioni Zyrtar i iPad i Buzz Aldrin

Ne ndërtuam Aplikacionin zyrtar iPad për Buzz Aldrin (njeriu i dytë në hënë)
2010
[
Kronologjia imazhi kryesor

WWDC 2011

NewGenApps ishte i ftuar në Apple Worldwide Developers Konferencë ku Buzz Aldrin foli për aplikacionin iPad iPhone të zhvilluar nga ne.
2011
[
Kronologjia imazhi kryesor

Platforma Cloud e Google dhe Microsoft Azure

Ne filluam të punojmë në GCP dhe Microsoft Azure.
2012
[
Kronologjia imazhi kryesor

Aplikimet tona u shfaqën nga Apple

Ne kemi punuar në tre aplikacione të ndryshme të paraqitura nga Apple në zhanret Arsim dhe Muzikë.
2013
[
Kronologjia imazhi kryesor

U bë anëtar i Rrjetit Partner të Amazon

NewgenApps u bë anëtar i APN që nga fillimi i programit. Me AWS të certifikuar zhvilluesit dhe arkitektët në bord.
2014
[
Kronologjia imazhi kryesor

Ri-shpikja e AWS

NewGenApps ishte një nga partnerët e paktë të ftuar në ngjarjen AWS Re-Invent dhe për të takuar CEO Andrew Jassy.
2015
[
Kronologjia imazhi kryesor

Fillova të punoj në teknologji si AI/ML

Ne filluam të punojmë me Inteligjenca artificiale, Mësim Machine dhe Analiza e të Dhënave të Mëdha.
2016
[
Kronologjia imazhi kryesor

Suksese në analizën tonë të të dhënave të mëdha

Parashikimi ynë për Partinë e Punës që ka një epërsi ndaj Partisë Konservatore në zgjedhjet e MB 2017 përmes Analiza e ndjenjës dhe Algoritmet e të Dhënave të Mëdha rezultuan të sakta ndërsa opinioni i përgjithshëm tha të kundërtën.
2017
[
Kronologjia imazhi kryesor

UA dhe ML për Aplikimet Mobile

Ne filluam të punojmë në AL dhe ML Solutions për Aplikacione celulare.

2018
[
Kronologjia imazhi kryesor

Raja Bazar

Nisja e produktit tonë
Raja Bazar- Një qendër tregtare virtuale.

2019
[
Kronologjia imazhi kryesor

Inteligjencë

Nisja e produktit tonë Intelligense.
2020

Dhe më shumë novacione që vijnë së shpejti

Regjistrohu për Buletinin tonë

Regjistrohu për Buletinin tonë

Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

Ju keni regjistruar me sukses!

Share Kjo
%d blogerët si kjo: