Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Realiteti Shtimi

Realiteti i shtuar është përzierje e realitetit të jetës virtuale dhe asaj reale, ku zhvilluesit krijoni një mjedis të tillë brenda aplikacionit që përzihet me përmbajtjen e botës reale, por dallimi mund të vërehet mes të dyjave. ajo gjithashtu ka nevojë për të dyja program dhe hardueri për të punuar ashtu si VR. Shumë nga filmat e Hollivudit si Minority Report, Avatar, Her, Wall-E dhe Iron Man, kanë përshkruar tashmë AR dhe kompani si microsoft, Google dhe Oculus po e bëjnë realitet me HoloLens, Google Glass dhe Oculus Rift. Pra, në kohën e ardhshme, jo vetëm astronomët, por ne, si në publikun e gjerë, mund të kemi një përvojë të sipërfaqes së Marsit ose të ndonjë planeti tjetër përmes AR.

  Misioni Projekt Pikat kryesore

  Ne ndërtojmë dhe zhvillojmë për të punuar, jetuar dhe komunikuar. Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

  Regjistrohu për Buletinin tonë

  Regjistrohu për Buletinin tonë

  Bashkohuni në listën tonë të postave për të marrë të rejat dhe azhurnimet më të fundit nga ekipi ynë.

  Ju keni regjistruar me sukses!

  Share Kjo
  %d blogerët si kjo: