Informacioni i plumbit-NewGenApps partnerë të certifikuar

Krenar që jam partnerë të certifikuar nga Leadinfo!

Zhvillimi i aplikacioneve në internet dhe celular

Analiza e të dhënave të mëdha dhe shkenca e të dhënave

Inteligjenca artificiale dhe mësimi i makinës

Zgjidhje AR dhe VR

SHIKONI T ALL GJITHA SHVRBIMET 

Qëndro një hap përpara gjithnjë!

Përshpejtoni udhëtimin tuaj të Transformimit Dixhital me NewGenApps

Misioni Sherbimet

Ofron spektër shërbimesh

Ne kemi identifikuar gjithmonë megatrends herët, Mobile, Cloud, Big Data, AI/ML, Blockchain, Deep Learning, NoSQL, IoT, IIoT Analytics and Insights, GraphQL, Containers, Kubernetes, dhe të tjerë për të përmendur disa nga shumë prej tyre. Shumë pak e kanë bërë atë me shpejtësinë dhe shkallën si ne!

INTERNETI I GJRAVE

Imagjinoni shtëpinë tuaj duke folur me ju ose me makinën tuaj. Dera duke folur me çelsin e dritës. Shkëlqyeshëm! Apo jo?

APLIKIMI WEB

Ne zhvillojmë një sërë aplikacionesh në internet që mund të zgjidhin një sërë problemesh në mënyrë efikase sipas kërkesave.

Mobile Application

iPhone, iPad, Android, Facebook & Përshtat zhvillimin e aplikacioneve Google Apps

Inteligjenca artificiale

I madh në pothuajse çdo sektor, qoftë ai i kujdesit shëndetësor, arsimit, financave, prodhimit, Etj

Mësim Machine

ML është një praktikë e analizës së të dhënave që mekanizon ndërtimin e modelit analitik.

P PRORPUNIMI I GJUHS NATYRORE

Dega e Inteligjencës Artificiale merret me gjenerimin, kuptimin dhe analizimin e gjuhëve.

Big Data Analytics

Zbulimi i mashtrimit, ulja e kostos dhe ofertat e optimizuara me ndihmën e Big Data Analytics.

KOMPJUTIMI I ROUS

Ofrimi i Shërbimeve të Migrimit në Cloud, Shërbimet e Pritjes në Re dhe IaaS/ PaaS.

REALITET VIRTUAL

Ndërveprimi me mjedisin dixhital në realitet dhe gjithashtu krijimi i simulimeve të jetës reale

Realiteti i shtuar

Krijon një mjedis të tillë brenda aplikacionit që të përzihet me përmbajtjen e botës reale.

ANALIZA PARASHIKIMORE

Rritni qarkullimin e shitjeve, Rritni shkallën e përgjigjes së fushatës, Ulni shpenzimet e marketingut.

SHERRBIMET WEB AMAZON

Shërbimet e Uebit të Amazon, duke ofruar një Platformë të plotë të Shërbimeve të Re.

Misioni praktikat

SHKENCA E TAT DHATNAVE

Një shkencë e të dhënave dhe statistikave që ndërton masa të botës përreth jush për të nxjerrë njohuri kuptimplote në trendet dhe lidhjet. Subjekt me interes të jashtëzakonshëm me përhapjen e mjeteve të mëdha analitike të të dhënave që japin fuqinë për të rindërtuar modele nga shuma e informacionit të pastrukturuar.

INTELIGJENCE ARTIFICIALE

Inteligjenca artificiale është inteligjenca e demonstruar nga makinat, ndryshe nga inteligjenca natyrore e shfaqur nga njerëzit dhe kafshët, e cila përfshin ndërgjegjen dhe emocionalitetin. Dallimi midis kategorive të para dhe të fundit zbulohet shpesh nga akronimi i zgjedhur.

MARSIMI I MAKINS

Studimi i algoritmeve kompjuterike që përmirësohen automatikisht përmes përvojës dhe nga përdorimi i të dhënave. Algoritmet përdoren në një larmi të gjerë aplikimesh, të tilla si në filtrimin e postës elektronike dhe vizionin e kompjuterit, ku është e vështirë ose e pamundur të zhvillohen algoritme konvencionale për të kryer detyra.

MARKETINGU DIGJITAL

Mediat sociale ofrojnë një platformë të shkëlqyeshme për profesionistët që të ndërveprojnë me auditorët dhe klientët e tyre. Duke përdorur mjetet dhe teknikat e duhura sociale, ju mund të zhvilloni një ndjekës të shkëlqyeshëm dhe të bëheni një personalitet përkatës i industrisë.

KOMPJUTIMI I ROUS

Një nga teknologjitë më të rëndësishme të kësaj dekade është Cloud ComputingMe Retë u mundësojnë bizneseve të ofrojnë një sërë shërbimesh sipas kërkesës, dhe gjithashtu lejojnë përdoruesit e internetit të kenë qasje në këto shërbime pa pasur nevojë të blejnë pajisje të reja. 

SHITJE AUTOMATIKE

Mjetet e shitjes mund të gjurmojnë përparimin tuaj dhe të sigurojnë një masë përgjegjshmërie që ju lejon të jeni produktiv. Duke automatizuar skriptet tuaja, mund të rrisni shpejtësinë me të cilën mbyllni marrëveshjet. Sigurohuni që tubacioni juaj të jetë i automatizuar dhe pastaj kontrolloni atë shpesh.

blockchain

Blockchain është një teknologji revolucionare që mund t'i bëjë transaksionet më të lehta dhe më të sigurta. Aktualisht, shkalla me të cilën njerëzit bëjnë blerje në internet po rritet, dhe kjo ka çuar në një rritje të botëve dhe spamimit të faqeve të internetit.

AUTOMATIMI I PROCESIT ROBOTIK

Automatizimi i detyrave të bazuara në rregulla me përdorimin e zgjidhjeve të sofistikuara të softuerit për të zvogëluar varësitë njerëzore nga puna rutinë. Manipulimi i bazave të të dhënave në CRM, ERP, Mbështetje për Klientin pa mbikëqyrje.

CHATBOTS

Duke dominuar industrinë e teknologjisë me programimin e saj me vlerë të lartë, chatbotët janë agjentë inteligjentë bisedues që ndërveprojnë me qeniet njerëzore. Ne i marrim gjërat një hap përpara duke zhvilluar botët e vet, të krijuar posaçërisht për të gjitha industritë.

Misioni Projekt Pikat kryesore

Ne ndërtojmë dhe zhvillohemi për të punuar, jetuar dhe komunikimMe Ne marrim përsipër projekte me synimin për të gjetur zgjidhje të zgjuara dhe të reja për problemet, të mëdha dhe të vogla.

Misioni Bërthamë Vlerat

Vlerat që mbajmë për të formuar bazën mbi të cilën kryejmë punë dhe sillemi.

parazgjedhur

INTEGRITETI

Ne besojmë se kemi parime të shëndosha morale dhe etike dhe bëjmë gjënë e duhur, pavarësisht se kush po shikon.
parazgjedhur

INICIATIVA

Një person me iniciativë është i motivuar për të bërë gjëra të reja. Nëse merrni iniciativën, jeni të gatshëm t'i bëni gjërat vetë.
parazgjedhur

SHKELQESI INDIVIDUALE

Udhëtimi i zhvillimit pozitiv të secilit dhe përmirësimi profesional, si dhe personalisht.
parazgjedhur

QENTLLIMI

Nëse keni ndërmend të bëni diçka, jeni të vendosur ta bëni atë. Nëse keni një qëllim, keni një motiv ose qëllim.
parazgjedhur

Innovation

Zbatimi i ideve të reja, modeleve të reja dhe të menduarit krijues për të përmirësuar mënyrën se si gjërat në përgjithësi po bëhen.

Pse te zgjidhni Ne?

Për ne, nuk është vetëm punë - ne jemi krenarë për zgjidhjet që ofrojmë dhe nuk jemi të kënaqur derisa projektet të plotësojnë standardet tona të larta personale.

Artikull lundrues

Partneriteti Afatgjatë

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e klientëve tanë dhe të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me ta.

 • Ne kemi një bazë klientësh të fortë 900+.
 • Disa nga klientët tanë me të cilët kemi filluar të punojmë në vitin 2008 janë ende duke punuar me ne, me aplikacionet e tyre të paraqitura shumë herë në Dyqanet e Aplikacioneve dhe Google Play, bloge dhe revista.
 • Mesatarisht, ne kemi rreth 80% biznes të përsëritur.

Ekipi me përvojë

Ne jemi zhvilluar Apps celular që kur iOS dhe Android u lëshuan për herë të parë për zhvilluesit në 2008.

 • Ne kemi një ekip me përvojë të ekspertëve të industrisë të cilët mund të rimodelojnë ndërmarrjen tuaj nga ajo që është përpara me teknologjitë e reja dhe metodologjitë e punës.
 • Ne kemi dorëzuar aplikacione komplekse si dhe zgjidhje cloud që kishin nevojë për një ekspertizë domain.
Artikull lundrues
Artikull lundrues

DYQAN NJ STOP

Ne ofrojmë shërbime të shumta nga dizajni, aplikacioni celular (vendas, ndër-platformë), zhvillimi i faqes në internet dhe zgjidhjet cloud, në mënyrë që të mos keni nevojë të kërkoni ekipe të ndryshme kudo. Mbani mend:

 • Ne kemi ekspertë të lëndëve (NVM) të specializuara në teknologjitë e tyre.
 • Ne gjithashtu kujdesemi për të llogaritur cloud përmes Shërbimeve të Ueb Amazon (AWS) për të siguruar zgjidhje të besuara të bazuara në re për të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

MENAXHIMI I TALENTIT

Ne investojmë në t tonëpishinë e fortë për punonjësit tanë që të qëndrojnë përpara nevojave për talent përmes proceseve të vlerësimit të vazhdueshëm.

 • Ne i kontrollojmë plotësisht anëtarët e ekipit tonë ndërsa i rekrutojmë.
 • Ekipi ynë merr pjesë rregullisht në konferenca zhvilluesish (si WWDC).
 • Ne e mbajmë veten të azhurnuar me përparimet më të fundit në teknologjitë mbi të cilat punojmë.
  Artikull lundrues
  Artikull lundrues

  ROI i Lartë

  Ne e kuptojmë nëse një investim nuk ka një ROI pozitiv, atëherë investimi nuk duhet të ndërmerret.

  • Zgjidhje me cilësi të lartë, me kosto të ulët duke përdorur modelin në det të hapur.
  • Koha më e shpejtë për të tregut.
  • Përdorimi i shablloneve të sofistikuara ne sigurojmë që të krijojmë situata të favorshme dhe të keni një RoI të lartë.

  Metodologjia e shkathët

  Ne ndjekim ciklin jetësor të shkathët dhe adaptues të projektit për të ndihmuar ekipin tonë t'i përgjigjet paparashikueshmërisë përmes përsëritjeve të rregullta.

  • Ne mund t'i përshtatemi vetes ndaj ndryshimit dhe shkallës së lartë të bashkëpunimit.
  • Nëse jeni fillestar dhe dëshironi të shihni se si evoluon produkti juaj në secilën fazë, atëherë jeni në vendin e duhur. Ju mund të mbani gjurmët e produktit tuaj në çdo fazë të zhvillimit të tij.
  Artikull lundrues

  Zgjidhjet më të mira për tuajat Biznes

  projektet

  Klientët Gëzuar

  Punonjësit

  Raste Studimore

  projektet

  Nr i Klientëve

  I lumtur Klientët 

  Unë isha jashtëzakonisht i kënaqur me projektin tim me NewGenAppsMe Ekipi është i jashtëzakonshëm. Jashtëzakonisht i përgjegjshëm dhe kureshtar. Ata bëjnë pyetje të rëndësishme dhe bëjnë sugjerime të shkëlqyera pavarësisht nga lënda. Unë gjithmonë e dija se isha në duar të mira dhe do të merrja pikërisht atë që kërkova- ose më mirë. Komunikimi është, deri tani, NewGenApps pasuria më e madhe. Unë kam qenë gjithmonë në gjendje të marr një përgjigje të qartë dhe të artikuluar menjëherë. Asnjëherë nuk më është dashur të pres ose të mërzit për një përgjigje- ajo gjithmonë erdhi menjëherë. Ekipi ka një etikë të jashtëzakonshme pune dhe kujdeset shumë për klientët e tyre. Unë absolutisht planifikoj të bëj më shumë punë me të NewGenApps, dhe rekomandoni këdo që ndërton një aplikacion të bëjë të njëjtën gjë. Ekip i mrekullueshëm që prodhon punë cilësore. Unë gjithmonë do të shikoj në NGA së pari për çdo projekt.
  Artikull Dëshmie

  Mike Doonan

  Unë isha jashtëzakonisht i kënaqur me projektin tim me NewGenAppsMe Ekipi është i jashtëzakonshëm. Jashtëzakonisht i përgjegjshëm dhe kureshtar. Ata bëjnë pyetje të rëndësishme dhe bëjnë sugjerime të shkëlqyera pavarësisht nga lënda. Unë gjithmonë e dija se isha në duar të mira dhe do të merrja pikërisht atë që kërkova- ose më mirë. Komunikimi është, deri tani, NewGenApps pasuria më e madhe. Unë kam qenë gjithmonë në gjendje të marr një përgjigje të qartë dhe të artikuluar menjëherë. Asnjëherë nuk më është dashur të pres ose të mërzit për një përgjigje- ajo gjithmonë erdhi menjëherë. Ekipi ka një etikë të jashtëzakonshme pune dhe kujdeset shumë për klientët e tyre. Unë absolutisht planifikoj të bëj më shumë punë me të NewGenApps, dhe rekomandoj që kushdo që ndërton një aplikacion të bëjë të njëjtën gjë. Ekip i mrekullueshëm që prodhon punë cilësore. Unë gjithmonë do të shikoj në NGA së pari për çdo projekt.
  Artikull Dëshmie

  Adam Farish

  Akashik Media Interaktive
  Newgenapps bëra një punë të mahnitshme në projektin tim. Ekipi shkoi përpara në të gjitha fushat! Profesionalizmi i tyre, aftësitë e thella teknike, aftësitë e mëdha organizative, komunikimi i shkëlqyer dhe menaxhimi me përvojë i ekipit e bënë këtë projekt një sukses. Çdo gjë nga propozimi deri në dorëzimin përfundimtar - Newgenapps hodhi poshtë konkurrencën. Kur dolën sfida teknike, ekipi nxitoi të identifikonte opsionet e zgjidhjes dhe më pas i komunikoi qartë ato me ekipin tonë për të vendosur mbi opsionin më të mirë. Newgenapps ishin gjithashtu mësues të mëdhenj në fushat ku na mungonte përvoja - na kaluan nëpër procesin dhe hapat e kërkuar për ta kryer detyrën shpejt dhe me efikasitet. Kjo është një kompani me të cilën mund të krijoni një marrëdhënie të shkëlqyer afatgjatë. Ne patjetër i rekomandojmë ato dhe mezi presim të punojmë me të Newgenapps në projektin tonë të radhës.
  Artikull Dëshmie

  Chris LaCombe

  Apptation Inc.

  Le të Ndërtojmë Awesome!

  Më e fundit nga blogs