Горди што сме сертифицирани партнери за Leadinfo!

Развој на веб и мобилни апликации

Аналитика на големи податоци и наука за податоци

Вештачка интелигенција и Машинско учење

Решенија за AR и VR

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ УСЛУГИ 

Останете чекор напред секогаш!

Забрзајте го патувањето за дигитална трансформација со NewGenApps

нашата Услуги

Нуди спектар на услуги

Отсекогаш ги идентификувавме мега -трендовите рано, мобилни, облак, големи податоци, AI/ML, Blockchain, Deep Learning, NoSQL, IoT, IIoT Analytics and Insights, GraphQL, Containers, Kubernetes и други за да именуваме неколку од многуте. Многу малкумина го направија тоа со брзина и обем како нас!

ИНТЕРНЕТ НА НЕШТА

Замислете дека вашата куќа зборува со вас или со вашиот автомобил. Разговор на врата со прекинувачи за светло. Одлично! Нели?

ВЕБ ПРИМЕНА

Развиваме голем број веб -апликации што можат ефикасно да решат различни проблеми според барањата.

мобилна апликација

iPhone, iPad, Android, Facebook и го прилагодува развојот на апликацијата Google Apps

Вештачка интелигенција

Огромен во речиси секој сектор без разлика дали станува збор за здравство, образование, финансии, производство, итн.

Машинско учење

ML е практика на анализа на податоци што ја механизира градење на аналитичкиот модел.

ПРИРОДНА ОБРАБОТКА НА ЈАЗИК

Филијалата на вештачка интелигенција се занимава со генерирање, разбирање и анализа на јазиците.

Големи податоци анализатор

Откривање измами, намалување на трошоците и оптимизирани понуди со помош на анализа на големи податоци.

ПРЕСМЕТКА НА ОБЛАТ

Нудат услуги за миграција на облак, услуги за хостирање на облак и IaaS/ PaaS.

ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ

Интеракција со дигиталното опкружување во реално и создавање симулации во реален живот

ЗДРАВЕНА Реалност

Создава таква средина во рамките на апликацијата што се меша со содржините од реалниот свет.

ПРЕДГРАВНА АНАЛИЗА

Зголемете го прометот на продажбата, зголемете ја стапката на одговор на кампањата, намалете ги трошоците за маркетинг.

ВЕБ УСЛУГИ НА АМАЗОН

Веб -услуги на Амазон, обезбедувајќи сеопфатна платформа за услуги за облак.

нашата Практики

НАУКА ЗА ПОДАТОЦИ

Наука за податоци и статистика која гради мерки за светот околу вас за да извлече значајни сознанија за трендовите и врските. Предмет на огромен интерес со ширење на алатки за анализа на големи податоци што даваат моќ да реконструираат обрасци од збирот на неструктуирани информации.

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

Вештачката интелигенција е интелигенција демонстрирана од машини, за разлика од природната интелигенција прикажана од луѓе и животни, која вклучува свест и емоционалност. Разликата помеѓу првата и втората категорија често се открива со избраниот акроним.

УЧЕЕ НА МАШИНА

Проучување на компјутерски алгоритми кои се подобруваат автоматски преку искуство и со употреба на податоци. Алгоритмите се користат во широк спектар на апликации, како што се филтрирање на е -пошта и компјутерска визија, каде што е тешко или невозможно да се развијат конвенционални алгоритми за извршување задачи.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Социјалните медиуми обезбедуваат одлична платформа за професионалци да комуницираат со својата публика и клиенти. Користејќи ги вистинските алатки и социјални техники, можете да развиете одлични следбеници и да станете релевантна индустриска личност.

ПРЕСМЕТКА НА ОБЛАТ

Една од најважните технологии на оваа деценија е Cloud Computing. Облаците им овозможуваат на бизнисите да обезбедат различни услуги по потреба, а исто така им овозможуваат на корисниците на интернет пристап до овие услуги без да мора да купуваат нов хардвер. 

ПРОДАБА АВТОМАЦИЈА

Алатките за продажба можат да го следат вашиот напредок и да обезбедат одредена мерка на отчетност што ви овозможува да бидете продуктивни. Со автоматизирање на вашите скрипти, можете да ја зголемите брзината со која ги затворате зделките. Осигурајте се дека вашиот гасовод е автоматизиран, а потоа често проверувајте го.

BLOCKCHAIN

Blockchain е револуционерна технологија што може да ги направи трансакциите полесни и посигурни. Во моментов, стапката со која луѓето купуваат преку Интернет се зголемува, а тоа доведе до зголемување на ботови и спамирање веб -страници.

РОБОТСКА ПРОЦЕСНА АВТОМАЦИЈА

Автоматизација на задачи базирани на правила со употреба на софистицирани софтверски решенија за намалување на човечките зависности од рутинска работа. Манипулирање со бази на податоци во CRM, ERP, поддршка за корисници без надзор.

CHATBOTS

Доминирајќи во технолошката индустрија со своето високо вредно програмирање, чет-ботовите се интелигентни агенти за разговор што комуницираат со човечки суштества. Ги правиме работите чекор напред со развивање сопствени ботови, специјално дизајнирани за сите индустрии.

нашата Проект Определување

Ние градиме и развиваме за работа, живеење и комуникација. Ние преземаме проекти со намера да најдеме паметни, нови решенија за проблемите, големи и мали.

нашата Основни Вредности

Вредностите што ги имаме за да ја формираат основата врз која работиме и се однесуваме.

ИНТЕГРИТЕТ

Ние веруваме дека имаме здрави морални и етички принципи и дека ја правиме вистинската работа, без разлика кој гледа.

ИНИЦИЈАТИВА

Лицето со иницијатива е мотивирано да прави нови работи. Ако преземете иницијатива, подготвени сте сами да ги завршите работите.

ИНДИВИДУАЛНА ОДЛИЧНОСТ

Патување на позитивен развој на секој од нив и подобрување на професионално, како и лично.

НАМЕНА

Ако имате намера да направите нешто, одлучни сте да го завршите. Ако имате намера, имате мотив или цел.

ИНОВАЦИЈА

Спроведување на нови идеи, нови модели и креативно размислување за да се подобри начинот на кој работите генерално се прават.

Зошто да изберете Ние?

За нас, тоа не е само работа - ние се гордееме со решенијата што ги нудиме и не сме задоволни додека проектите не ги задоволат нашите лични високи стандарди.

Долгорочно партнерство

Ние секогаш се трудиме да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти и да градиме долготрајни односи со нив.

 • Имаме 900+ силна база на клиенти.
 • Некои од нашите клиенти со кои започнавме да работиме во 2008 година сè уште работат со нас, со нивните апликации прикажани повеќе пати на Продавниците за апликации и Google Play, блогови и списанија.
 • Во просек, имаме околу 80% повторувачки деловни активности.

Искусен тим

Ние развиваме мобилни апликации откако iOS и Android беа први објавени за програмерите во 2008 година.

 • Имаме искусен тим од експерти во индустријата кои можат да го преобликуваат вашето претпријатие од напред со нови технологии и работни методологии.
 • Доставивме комплексни апликации, како и решенија за облак за кои е потребна експертиза за домен.

ЕДНА СТОП ПРОДАВНИЦА

Ние нудиме повеќе услуги од дизајн, мобилна апликација (мајчин, меѓу-платформа), развој на веб-страници и решенија за облак, така што не треба да барате различни тимови на друго место. Запомнете:

 • Имаме експерти за предмети (МСП) специјализирани за нивните технологии.
 • Ние исто така се грижиме за компјутерски облак преку веб-услуги на Амазон (AWS) за да обезбедиме доверливи решенија базирани на облак за сите ваши деловни потреби.

УПРАВУВАЕ СО ТАЛЕНТ

Инвестираме во нашата тарен базен за нашите вработени да останат пред потребите за талент преку процеси на континуирано оценување.

 • Ние темелно ги проверуваме членовите на нашиот тим додека ги регрутираме.
 • Нашиот тим редовно присуствува на конференции за програмери (како WWDC).
 • Се чуваме во тек со најновите достигнувања во технологиите на кои работиме.

  ВИСОК ROI

  Ние разбираме ако инвестицијата нема позитивен рентабилност, тогаш инвестицијата не треба да се презема.

  • Високо квалитетно решение со ниски трошоци со користење на оф-шор модел.
  • Побрзо време за продажба.
  • Употреба на софистицирани обрасци гарантираме дека создаваме ситуации со победа и добивате висок рентабилност.

  Агилна методологија

  Ние го следиме агилниот и адаптивен животен циклус на проектот за да му помогнеме на нашиот тим да одговори на непредвидливоста преку редовни повторувања.

  • Можеме да се прилагодиме на промените и високиот степен на соработка.
  • Ако сте стартап и сакате да видите како се развива вашиот производ во секоја фаза, тогаш сте на вистинското место. Можете да водите сметка за вашиот производ во секоја фаза од нејзиниот развој.

  Најдобри решенија за вашата Бизнис

  проекти

  среќна клиенти

  Вработени

  Студии на случај

  проекти

  Број на клиенти

  Среќни Клиенти 

  Бев исклучително задоволен од мојот проект со NewGenAppsНа Тимот е извонреден. Исклучително одговорен и испитувачки. Тие поставуваат важни прашања и даваат одлични предлози без оглед на темата. Отсекогаш знаев дека сум во добри раце и ќе го добијам токму она што го барав- или подобро. Комуникацијата е, далеку, NewGenApps најголемо богатство. Секогаш бев во можност веднаш да добијам јасен и артикулиран одговор. Никогаш не морав да чекам или да се жалам за одговор- тој секогаш доаѓаше веднаш. Тимот има неверојатна работна етика и се грижи многу за своите клиенти. Апсолутно планирам да работам повеќе NewGenApps, и препорачајте секој што гради апликација да го стори истото. Прекрасен тим кој произведува квалитетна работа. Секогаш прво ќе гледам во НГА за секој проект.

  Мајк Доонан

  Говор со Мило
  Бев исклучително задоволен од мојот проект со NewGenAppsНа Тимот е извонреден. Исклучително одговорен и испитувачки. Тие поставуваат важни прашања и даваат одлични предлози без оглед на темата. Отсекогаш знаев дека сум во добри раце и ќе го добијам токму она што го барав- или подобро. Комуникацијата е, далеку, NewGenApps најголемо богатство. Секогаш бев во можност веднаш да добијам јасен и артикулиран одговор. Никогаш не морав да чекам или да се жалам за одговор- тој секогаш доаѓаше веднаш. Тимот има неверојатна работна етика и се грижи многу за своите клиенти. Апсолутно планирам да работам повеќе NewGenApps, и препорачајте секој што гради апликација да го стори истото. Прекрасен тим кој произведува квалитетна работа. Секогаш прво ќе гледам во НГА за секој проект.

  Адам Фариш

  Акашик Интерактивни медиуми
  Newgenapps направи неверојатна работа на мојот проект. Тимот отиде дополнителни километри во сите области! Нивниот професионализам, длабоките технички вештини, одличните организациски вештини, одличната комуникација и искусниот менаџмент на тимот го направија овој проект успешен. С Everything, од предлог до конечна испорака - Newgenapps ја уништи конкуренцијата. Кога се појавија технички предизвици, тимот брзо ги идентификуваше опциите за решавање и потоа јасно ги соопшти со нашиот тим за да одлучи за најдобрата опција. Newgenapps беа и одлични наставници во областите во кои ни недостасуваше искуство - н walking прошетаа низ потребниот процес и чекори за да ја завршиме задачата брзо и ефикасно. Ова е компанија со која можете да изградите одлична долгорочна врска. Дефинитивно ги препорачуваме и со нетрпение очекуваме да работиме со нив Newgenapps на нашиот следен проект.

  Крис Локомб

  Apptation Inc.

  Ајде да градиме прекрасно!

  Најново од блогови

  Врвни карактеристики што треба да ги барате во софтверско решение за управување со болница

  Здравствените професионалци користат софтвер за управување со болници за управување со пациентот и медицинска евиденција, состаноци, контакт ...

  Whatsapp нас

  Излезете од мобилната верзија