Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Pengangkutan & Logistik

Ing lingkungan logistik kanthi cepet saiki, industri transportasi & logistik dadi tulang punggung saka rantai pasokan global modern. Maskapai penerbangan lan bandara, perusahaan pelayaran, panyedhiya layanan logistik lan perusahaan transportasi liyane minangka bagean saka proses supaya wong lan produk bisa tetep. Mobile & maya solusi bisa majorly nambah kinerja & kacepetan saben aliran.

Layanan logistik melu kabeh level kanggo ngrancang lan nglakokake gerakan barang, mula dadi luwih penting kanggo dheweke duwe online lan nyalurake karya kanthi online.

    Apa sing kita tindakake NewGenApps ?

    Kita ngirim web logistik desain sing visual njanjeni, search engine optimized, search media optimized sing penting kanggo nyopir anyar business marang kowe. Kita menehi penekanan gedhe ing strategi, desain, navigasi lan telpon-kanggo-tumindak sing diatur kanthi rapet.

      Kepiye carane bisa mbantu sampeyan?

      kanthi Newgenapps, sampeyan bakal entuk manfaat saka:

      1. Pitakon luwih apik babagan tarif konversi sales
      2. Siklus adol luwih cepet
      3. Sales logistik lan transportasi luwih akeh
      4. Hasil mesin telusuran sing dioptimalake
      5. Mirunggan isi kanggo situs
      6. Manajemen transportasi mlebu lan metu
      7. Manajemen armada & pergudangan
      nangani bahan & ngisi orderan

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Langganan Newsletter Kita

        Langganan Newsletter Kita

        Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

        Sampeyan wis Kasil Subscribed!

        Share This
        %d bloggers kaya iki: