Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Otomatisasi Proses Robotik

otomatisasi tugas adhedhasar aturan kanthi nggunakake solusi piranti lunak canggih sing nyuda katergantungan manungsa ing karya rutin. Kanthi bantuan RPA, sampeyan bisa ngapusi database sing wis ana ing aplikasi (, ERP, Sistem Dhukungan Pelanggan, lsp) tanpa ngawasi terus-terusan. Kanthi nggunakake intelijen buatan, iki bisa sinau saka tanggapan saiki lan nambah awake dhewe. At NewGenApps kita wis nggawe platform otomatisasi sing ora mung bisa nganggo solusi otomatis, nanging uga alat chatbot sing cerdas. Teknologi aktif RPA lan AI nggawe kesempatan gedhe kanggo tuwuh bisnis lan ngasilake nilai lan peluang anyar. Bisnis kepengin ngupayakake potensial solusi AI sing inovatif lan mujudake mupangate.

Napa Akurasi RPA 

Sawise diprogram kanthi bener, piranti lunak iki ngilangi kemungkinan kesalahan manungsa ing operasi kanthi nambah kinerja kanthi cerdas adhedhasar tanggapan sing ditampa. Amarga rentang perhatian tanpa wates lan petungan sing ora ana gunane, nggawe keuntungan strategis kanggo bisnis.

Ngurangi Biaya Operasi Bisnis

Biaya sing ditindakake kanggo operasi bisnis suda banget amarga siji piranti lunak bisa ngatasi karya para karyawan. Iki ngirit wektu karyawan kanggo tugas sing luwih rumit. Uga murah biaya kanggo nyewa lan njaga tenaga kerja.

Keluwesan ing Tenaga Kerja

Sampeyan ora prelu nyewa karyawan anyar saben ana data. Robot / Softwares sing dirancang kanggo tugas kasebut bisa ngatasi kabeh jinis munggah lan ketinggalan data. Kasunyatan manawa sampeyan bisa nggunakake piranti lunak otomatis 24 * 7 lan 365 dina saben taun, iku mupangate banget.

Pengurangan Biaya Latihan lan Pangembangan

Sampeyan ora prelu nglatih karyawan anyar kanggo mbukak aplikasi saka ngeruk. Karyawan bisa diwulang babagan penanganan istiméwa lan tugas analitis sing luwih akeh. Mangkene, pegawe karyawan luwih fokus ing mikir level tinggi tinimbang nindakake karya grundelan.

 

Kadospundi kita saged mbiyantu?

Tujuan bisnis iki tetep dielingi, NewGenApps wis ngembangake platform Otomatisasi generasi anyar kanggo mbantu bisnis entuk. Kita wis mbantu Bisnis nyuda biaya operasional luwih saka 40% lan nguatake nilai bisnis liwat ngirit biaya, Tambah produktivitas, Pangurangan nalika ganti, efisiensi proses tambah. Kanthi tim pangembang sing berpengalaman, kita bisa nggunakake teknologi modern kanggo menehi asil paling apik. Platform Otomatisasi kita duwe kemampuan sing ditawakake -

1. Otomasi adhedhasar aturan sing ditemtokake (RPA)

2. Pembelajaran Intelijen lan Mesin nggawe solusi kasebut.

3. Intellibot: Platform Chatbot kanggo nggawe chatbots sederhana ing menit.

 

Kita project highlights

Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler