Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Otomatisasi Proses Robotik

ing automation tugas adhedhasar aturan kanthi nggunakake solusi piranti lunak canggih sing nyuda katergantungan manungsa ing karya rutin. Kanthi bantuan RPA, sampeyan bisa ngapusi database sing ana ing aplikasi ( CRM , ERP, Sistem Dhukungan Pelanggan, lsp) tanpa ngawasi terus-terusan. Kanthi nggunakake Kacerdhasan gawéyan, iki piranti lunak bisa sinau saka tanggapan saiki lan nambah awake dhewe. At NewGenApps kita wis nggawe automation platform sing ora mung bisa rawuh karo automation solusi nanging uga nganggo alat chatbot sing cerdas. Teknologi sing diaktifake RPA lan AI nggawe kesempatan gedhe kanggo business wutah lan generate nilai anyar lan kesempatan. Bisnis kepengin banget njelajah potensial solusi AI sing inovatif kasebut lan ngerteni keuntungane.

Napa Akurasi RPA 

Sawise diprogram kanthi bener, piranti lunak iki ngilangi kemungkinan kesalahan manungsa ing operasi kanthi nambah kinerja kanthi cerdas adhedhasar tanggapan sing ditampa. Amarga rentang perhatian tanpa wates lan petungan sing ora ana gunane, nggawe keuntungan strategis kanggo bisnis.

Ngurangi Biaya Operasi Bisnis

Biaya sing ditindakake ing business operasi sing Ngartekno suda minangka siji piranti lunak bisa nangani karya akeh karyawan. Iki ngirit wektu karyawan kanggo tugas sing luwih rumit. Ana uga biaya sing luwih murah kanggo nyewa lan njaga tenaga kerja.

Keluwesan ing Tenaga Kerja

Sampeyan ora prelu nyewa karyawan anyar saben ana data. Robot / Softwares sing dirancang kanggo tugas kasebut bisa ngatasi kabeh jinis munggah lan ketinggalan data. Kasunyatan sampeyan bisa nggunakake kaya ngono automation piranti lunak 24 * 7 lan 365 dina saben taun, mupangate kaluwihane.

Pengurangan Biaya Latihan lan Pangembangan

Sampeyan ora prelu nglatih karyawan anyar kanggo mbukak aplikasi saka ngeruk. Karyawan bisa diwulang babagan penanganan istiméwa lan tugas analitis sing luwih akeh. Mangkene, pegawe karyawan luwih fokus ing mikir level tinggi tinimbang nindakake karya grundelan.

 

Kadospundi kita saged mbiyantu?

Tetep iki business tujuan ing pikiran, NewGenApps wis ngembangake generasi anyar Automation platform kanggo mbantu bisnis entuk iki. Kita wis mbantu Bisnis nyuda biaya operasi luwih saka 40% lan nambah business Nilai liwat Cost-tabungan, Tambah ing produktivitas, abang ing kaping turnaround, Tambah efficiency saka proses etc. Kanthi tim khusus sing duwe pengalaman gawe, kita bisa nggunakake teknologi modern kanggo menehi asil paling apik. Kita Automation Platform nduweni kemampuan kanggo nawakake -

1. adhedhasar aturan deterministik automation (RPA)

2. Kacerdhasan gawéyan lan machine learning ngaktifake solusi.

3. Intellibot: A platform Chatbot kanggo nggawe prasaja chatbots ing menit.

 

Kita project highlights

Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: