Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Publishing

Nalika nerbitake buku utawa maca konten kanthi online utawa nerbitake digital, kita kudu nimbang prekara-prekara tartamtu kayata nggawe desain sing menehi berita tren paling anyar marang pangguna kanthi cepet, nggawe buku digital kasedhiya, lan liya-liyane. Dadi narik kawigaten para pamaca, nyedhiyakake macem-macem gaya maca (saringan, gambar sing ditampilake vs judhul), nggawe database artikel sing akeh (terus nambah) kanthi gampang diakses ing aplikasi utawa situs web tanpa ana lag sing bisa ditemokake minangka syarat utama industri penerbitan saiki. Sampeyan kudu nambah jangkauan menyang pangguna sing luwih gedhe dibandhingake karo sirkulasi media cetak. Fitur enggo bareng sosial nambah tekan virility saka publikasi & nyuda wektu kanggo pasar.

 

Apa sing kita tindakake NewGenApps ?

Newgenapps designs lan develops lingkungan ayu lan cocok kanggo publikasi digital sing mobile loropaken lan nimbang loro pengalaman pangguna lan business gol. Kita nggawa solusi digital kanggo nyukupi kabutuhan sing akeh, nguatake merek kabeh ukuran supaya bisa nambah pengaruh lan pamirsa digital. Kita uga nawakake solusi maya marang pelanggan.

    Kepiye carane bisa mbantu industri Pendidikan?

    1. Generasi timbal
    2. Blogging lan konten
    3. SEO lan SMO
    4. Nemtokake UI / UX optimal kanggo penylametan pelanggan maksimal
    5. Consulting ing seluler platform kanggo diangkah adhedhasar Analytics lan sinau target pasar
    6. Nggawe antarmuka kanggo interaksi antarane CMS lan apps mobile
    7. Ngembangake aplikasi seluler
    8. Solusi adhedhasar awan lan AWS
    9. Publikasi lan situs web desain responsif

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Langganan Newsletter Kita

      Langganan Newsletter Kita

      Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

      Sampeyan wis Kasil Subscribed!

      Share This
      %d bloggers kaya iki: