Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Mitra Teknologi kanggo kabeh PENGUSAHA

kanggo Individu

Ing pirang-pirang proyek sing dikembangake kanggo para klien, kita wis kerja bareng wong sing apik tenan; sing saka macem-macem lapisan masyarakat - seniman, manajer proyek, terapis, musisi hobi lan fotografer. Proyek kasebut wis dadi keterlibatan penuh kanggo klien utawa sumber penghasilan pasif sing gedhe. Kita gabung karo individu kanggo mbantu nggawe produk wiwit saka awal, nglamar NewGenAppskapabilitas bisnis lan teknologi. 

 

kanggo startups

Kita ora kaku nggawe klien. Luwih becik, kita negesake entuk Mitra. Kita wis kerja bareng karo akeh wiwitan kanggo nggawe MVP, sawetara sing entuk dana usaha. Kita ngerti kabutuhan lan tantangan saka wiwitan lan kita kerja kanthi rapet minangka mitra kanggo nemtokake strategi produk umume. Kita nawakake manajemen produk sing isih ana - tim bisa ngirim asil wiwitan aplikasi kanthi cepet lan efisien

kanggo Usaha

Kita mbantu sampeyan ngembangake strategi cloud lan mobilitas, ngrancang solusi lan ngirim aplikasi kanggo kabutuhan perusahaan. Kita ngerti manawa keamanan, kualitas lan kinerja paling penting nalika nggawe aplikasi kanggo perusahaan. Kita nggawe solusi perusahaan khusus adhedhasar kebutuhan klien lan industri.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler