Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Mitra Teknologi kanggo kabeh PENGUSAHA

kanggo Individu

Ing pirang-pirang proyek sing dikembangake kanggo para klien, kita wis kerja bareng wong sing apik tenan; sing saka macem-macem lapisan masyarakat - seniman, manajer proyek, terapis, musisi hobi lan fotografer. Proyek kasebut wis dadi keterlibatan penuh kanggo klien utawa sumber penghasilan pasif sing gedhe. Kita gabung karo individu kanggo mbantu nggawe produk wiwit saka awal, nglamar NewGenApps's business lan kemampuan teknologi. 

 

kanggo startups

Kita ora stres nggawe klien. Nanging, kita kaku kanggo entuk Mitra. Kita wis kerjo karo akeh startups nalika nggawe MVP, sawetara sing entuk dana pendhukung kanthi gedhe. Kita ngerti kabutuhan lan tantangan minangka wiwitan lan kita kerja kanthi rapet minangka mitra kanggo nemtokake strategi produk umume. Kita nawakake manajemen produk sing isih ana - tim bisa ngirim asil wiwitan aplikasi kanthi cepet lan efisien

kanggo Usaha

Kita mbantu sampeyan ngembangake maya lan strategi mobilitas, ngrancang solusi lan ngirim aplikasi kanggo sampeyan perusahaan kabutuhan. Kita ngerti keamanan, kualitas lan kinerja sing paling penting nalika nerangake ngembangaken app kanggo perusahaan. Kita ngembangake sing disesuaikan perusahaan solusi adhedhasar syarat klien lan industri.

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: