Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Otomatis Sales

Otomatisasi dodolan minangka sistem sing dirancang kanggo mbantu sampeyan entuk asil sing luwih apik saka tim penjualan kanthi ngilangi tugas sing mbuwang wektu lan repetitif saka tugas saben dinane. Tujuan otomatisasi sales yaiku mbantu sampeyan rampung ing wektu kurang supaya sampeyan bisa luwih akeh ngentekake perkara sing paling penting kanggo bisnis lan karir. Kemampuan kanggo ngotomatisasi tugas adol supaya para penjual bisa fokus karo perkara sing luwih penting, kayata nutup transaksi. Salesman sampeyan bakal luwih sithik nggunakake tugas administratif lan luwih akeh wektu kanggo prospek, nutup transaksi, lan nggawe sales. Cara sing apik kanggo mbebasake wektu sampeyan supaya sampeyan bisa fokus ing tugas penjualan sing regane luwih dhuwur kaya prospek lan ndhidhik klien babagan produk utawa layanan sampeyan. Penting kanggo nduwe sistem sing ngidini sampeyan bisa terus berhubungan karo klien lan prospek tanpa kudu ngenteni pirang-pirang jam kanggo nggoleki alamat email utawa nomer telpon.

Pilar Otomatis Penjualan

Tiga pilar otomatisasi penjualan yaiku CRM, otomatisasi pemasaran, lan alat penjualan. CRM minangka sistem manajemen hubungan pelanggan. Yen sampeyan ora duwe CRM, sampeyan bakal ninggalake dhuwit ing meja. CRM (Manajemen Hubungan Pelanggan) minangka alat sing penting kanggo bisnis apa wae, lan luwih penting kanggo bisnis kanthi situs web eCommerce. Otomatisasi penjualan minangka proses sing mbantu para salespejep dadi efisien. Penting, supaya salesmane dadi efisien, amarga yen akeh dodol, akeh dhuwit sing diduweni perusahaan, lan saya akeh perusahaan sing saya akeh, mula sukses dadi layanan. Ana telung unsur utama kanggo otomasi penjualan: pelacakan, otomatisasi, lan pelaporan. Otomatisasi dodolan yaiku nggunakake piranti lunak kanggo mbusak tugas umum lan bola-bali saka proses penjualan sampeyan. Sampeyan bisa mbantu mbebasake wektu kanggo fokus ing aspek bisnis sing luwih penting. Conto otomatisasi sales sing apik yaiku kemampuan gawe jadwal email tindak lanjut. Yen sampeyan duwe bisnis cilik utawa wakil sales, sampeyan bisa uga bosen ngentekake akeh wektu kanggo administrasi lan ora cukup wektu kanggo adol. Umume pamilik bisnis cilik lan wakil penjualan nggunakake spreadsheet utawa alat kaya Excel kanggo nglacak tugas, petunjuk, lan kesempatan.

    Kepiye bisnis sampeyan entuk bathi saka Sales Automation? 

    Otomatisasi penjualan minangka angsa pemasaran emas. Cara paling apik kanggo nggawe sampeyan paling efisien nalika nutup penjualan. Iki minangka cara kanggo nutup luwih akeh dodolan kanthi luwih cepet lan luwih efisien lan bisa mbantu manawa sampeyan nggunakake prospek sing cocog kanggo bisnis. salah sawijining kesalahan sing umum ditemokake dening pamilik bisnis cilik yaiku dheweke nganggep amarga bisnis cilik mula ora butuh alat lan otomatisasi. Nanging otomatis ora mung mbusak wong saka proses kasebut, nanging uga ndadekake bisnis sampeyan luwih efisien lan bisa diukur. Sales Automation mbantu bisnis supaya bisa luwih efisien lan bisa ngirit wektu. Iki bisa mbantu ngirit wektu lan nuwuhake sesambungan. Wis ujar manawa Sales Automation bisa ngirit nganti 30 jam seminggu ing sawetara kahanan. Iki tegese sampeyan bisa fokus marang prekara sing sejatine penting karo sampeyan.

    Kita project highlights

    Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

    Tampilan Whatsapp kita

    Exit versi seluler