Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Processing Language Natural

Pangolahan basa alam minangka cabang intelijen buatan sing gegayutan karo ngasilake, ngerteni lan nganalisis basa sing digunakake manungsa kanggo komunikasi karo komputer kanthi cara lisan lan tulisan kanthi nggunakake basa manungsa alami tinimbang basa komputer. Intelijen buatan minangka rekayasa lan sains kanggo nggawe lan mbangun program lan mesin komputer sing cerdas. Ora diwatesi karo teknik sing bisa dingerteni kanthi biologis lan ana gandhengane karo ide nggunakake komputer kanggo ngerti kepinteran manungsa.

    Antarmuka AI NLP

    Pendekatan anyar kanggo NLP adhedhasar pembelajaran mesin, ing endi data diwenehake menyang mesin pembelajaran kanthi saben feed tumindak lan non-tumindak banjur tugas kasebut otomatis tanpa mbutuhake gangguan manungsa utawa manual. Sinau mesin wis ngidini komputer golek wawasan sing didhelikake, nggunakake algoritma sing bola-bali entuk saka data sing diwenehake, tanpa diprogram kanthi eksplisit ing endi sing kudu ditemokake. Umume panaliten sing ditindakake babagan pamrosesan basa alam kalebu babagan telusuran, utamane telusuran perusahaan. Iki minangka kemampuan program komputer kanggo ngerti wicara manungsa nalika guneman.

    NLP sing asring diarani linguistik komputasional duwe sawetara tugas kaya ekstraksi entitas sing diarani, analitis jero, pamisahan ukara, resolusi referensi co-tag, pamrentahan part-of-speech, lan parsing. Yaiku lapangan sing fokus ing interaksi antarane komputer lan basa manungsa. Dumunung ing prapatan intelijen buatan, linguistik komputasional, lan ilmu komputer. Kanggo telusuran nggunakake pamrosesan basa alam, program kasebut bakal ngakoni istilah utawa akronim sing disingkat. Tantangan kasebut yaiku ing endi komputer kudu ngerti cara nggunakake lan sinau basa manungsa. Basa manungsa ora gampang banget lan uga tepat. Supaya komputer bisa ngerteni basa manungsa, dheweke kudu ngerti konsep lan sesambungane karo tembung kasebut kanggo nggawe ukara sing migunani. Contone, pikirake ukara "Bayi nguntal mabur." Saiki, iki bisa uga duwe macem-macem makna dadi angel kanggo program kasebut ngerti makna sing sejatine. Kaya tembung mabur utawa ngulu digunakake minangka tembung kriya, sing ndadekake bayi minangka tembung sipat utawa tembung barang. Sajrone komunikasi manungsa, makna ukara kasebut gumantung saka pangerten ambiguitas saben wong ing basa manungsa lan konteks sing dikandhakake. Ing kene piranti lunak kudu diprogram kanggo ngerti struktur linguistik lan konteks.

    AI bakal dadi cara paling anyar kanggo sesambungan karo kabeh gadget; mobil, lemari es, smartphone, lawang ngarep lan sistem pemanas pusat. Kita bakal urip ing jagad iki. Nggawe gadget kanggo prédhiksi maksud lan ngerteni kontek saiki yaiku formula kanggo nggawe produk otak banget. A 'samubarang' perkara sing gegandhengan saiki aktif njaluk dhukungan saka platform AI.

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Tampilan Whatsapp kita

      Exit versi seluler