Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

M-Pamaréntah

Kanthi tambah dikarepake kanggo mobile lan app web, liyane lan liyane wong nuntut mobile solusi saka departemen pemerintah uga. Saka perpajakan kanggo pembayaran tagihan, pengajuan formulir online, lan informasi kanggo tumindak marang iku, kabeh gumantung ing ease saka nggunakake lan penak. M-Governance njamin fasilitas sing luwih apik saka layanan sing wis ana kanthi ngidini akses gampang menyang informasi umum kapan wae, ing ngendi wae lan ngenalake layanan anyar menyang industri pemerintah. Dina iki mobile telpon wis muncul minangka saluran kanggo panyebaran informasi ing layanan Pemerintah.

Apa sing kita tindakake NewGenApps ?

Kita, ing newgenapps ngerti panjaluk M-Governance sing tambah. Layanan M-Governance kita bisa menehi mupangat kayata murah, jangkauan sing luwih jembar, manajemen sing luwih apik, ngawasi wektu nyata, aksesibilitas sing luwih gedhe lan adaptasi sing efektif, fasilitasi pamrentah ijo, layanan pribadi lsp.

    Bantuan ing M-Governance, Kahanan pangembangan jaringan sosial seni?

    Kita bisa menehi solusi ing kothak ngisor iki kanggo M-Governance:
    Kesehatan, Education, Pertanian, Ketenagakerjaan, Hukum lan ketertiban transportasi, Pembayaran Keuangan/Pajak, Aplikasi pambayaran tagihan- banyu, telpon, listrik, Kehakiman lan legal Sistem.

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Langganan Newsletter Kita

      Langganan Newsletter Kita

      Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

      Sampeyan wis Kasil Subscribed!

      Share This
      %d bloggers kaya iki: