Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

layanan We Nawakake

Kita nawakake spektrum layanan lengkap kanggo mbantu organisasi bisa luwih apik. Sithik banget wong liya sing nindakake iki, lan ora ana sing nindakake anggere nindakake.

INTERNET OF THINGS

Bayangake omah sampeyan ngobrol karo sampeyan utawa mobil sampeyan. Door ngomong karo lampu. Apik tenan! Mboten?

APLIKASI WEB

Kita nggawe macem-macem aplikasi Web sing bisa ngatasi macem-macem masalah kanthi efisien miturut syarat.

Aplikasi Mobile

iPhone, iPad, Android, Facebook & Ngatur pangembangan aplikasi Google Apps

Kacerdhasan gawéyan

Akeh banget ing meh kabeh sektor, kalebu kesehatan, pendidikan, keuangan, manufaktur, lsp.

machine Learning

ML minangka praktik analisis data sing nggawe mekanisme model bangunan analisis.

PROSESING BASA ALAM

Cabang Intelijen Ponggawa menehi hasil babagan ngasilake, ngerteni & nganalisis basa.

Big Data Analytics

Deteksi Penipuan, Pangurangan Biaya lan Penawaran sing Dioptimalake kanthi pitulung Big Data Analytics.

KOMPUTER CLOUD

Nawakake Layanan Migrasi Cloud, Layanan Hosting Cloud lan IaaS / PaaS.

REALITAS VIRTUAL

Berinteraksi karo lingkungan digital kanthi nyata lan uga nggawe simulasi nyata

Kasunyatan AUGMEN

Nggawe lingkungan sing kaya mengkene ing aplikasi sing dicampur karo konten nyata.

ANALISIS PREDIKTIF

Ningkatake omzet penjualan, Tambah tarif respons kampanye, Kurangi belanja marketing.

LAYANAN WEB AMAZON

Layanan Web Amazon, nyedhiyakake Platform Layanan Cloud sing komprehensif.

Kita Praktek

ILMU DATA

Ilmu data lan statistik sing nggawe langkah-langkah ing saindenging jagad kanggo ngasilake wawasan sing migunani babagan tren lan koneksi. Subyek sing minat banget karo panyebaran alat analitik data amba sing menehi kekuwatan kanggo rekonstruksi pola saka jumlah informasi sing ora terstruktur.

KACERDHASAN GAWÉYAN

Intelijen buatan minangka intelijen sing dituduhake dening mesin, ora kaya intelijen alami sing ditampilake manungsa lan kewan, sing kalebu eling lan emosional. Bedane antarane kategori sadurunge lan kategori pungkasan asring dicethakake karo akronim sing dipilih.

PEMBELAJARAN MESIN

Sinau algoritma komputer sing nambah kanthi otomatis liwat pengalaman & nggunakake data. Algoritma digunakake ing macem-macem aplikasi, kayata nyaring email & sesanti komputer, ing endi angel utawa ora bisa ngasilake algoritma konvensional kanggo nindakake tugas.

PEMASARAN DIGITAL

Media sosial nyedhiyakake platform sing apik kanggo para profesional supaya bisa sesambungan karo pamirsa lan klien. Kanthi nggunakake alat lan teknik sosial sing bener, sampeyan bisa nambah pandhuan sing apik lan dadi kapribadian industri sing relevan.

KOMPUTER CLOUD

Salah sawijining teknologi paling penting ing dekade iki yaiku Cloud Computing. Cloud ngidini bisnis nyedhiyakake macem-macem layanan miturut permintaan, lan uga ngidini pangguna internet ngakses layanan kasebut tanpa kudu tuku perangkat keras anyar. 

AUTOMASI SALES

Piranti adol bisa nglacak kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake akuntabilitas sing ndadekake sampeyan produktif. Kanthi otomatis skrip, sampeyan bisa nambah kacepetan nalika nutup transaksi. Priksa manawa pipa sampeyan wis otomatis, banjur priksa kanthi asring.

BLOCKCHAIN

Blockchain minangka teknologi revolusioner sing bisa nggawe transaksi luwih gampang lan aman. Saiki, tingkat panggunaan tuku online saya mundhak, lan iki nyebabake nambahake bot lan spam situs web.

AUTOMASI PROSES ROBOTIK

Otomatisasi tugas adhedhasar aturan kanthi nggunakake solusi piranti lunak canggih kanggo nyuda katergantungan manungsa tumrap pakaryan rutin. Ngatur data ing CRM, ERP, Dhukungan Pelanggan tanpa pengawasan.

CHATBOTS

Ndominasi industri teknologi kanthi program sing larang regane, chatbot minangka agen obrolan sing cerdas sing ngobrol karo manungsa. Kita luwih maju kanthi nggawe bot dhewe, sing dirancang khusus kanggo kabeh industri.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler