Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Layanan Komunikasi

Iki minangka wektu pangowahan dramatis ing industri komunikasi. Luwih saka industri telekomunikasi industri liyane wis ngalami kompetisi saben dina. Kanggo terus maju ing kompetisi, perusahaan telekomunikasi kudu nggabungake teknologi paling anyar ing pakaryan uga duwe situs web sing pengaruh sing nuduhake kabeh gaweyan mung sawetara detik sing digunakake. Newgenapps mbantu sampeyan nglakoni.

 

Apa sing kita tindakake NewGenApps ?

Kita minangka perusahaan layanan "Cloud" global lan perusahaan jasa IT. Newgenapps web pangembangan aplikasi praktik ngatasi macem-macem kebutuhan bisnis lan solusi mobilitas. Kita mbangun adhedhasar web sing disesuaikan lan aplikasi seluler sing inovatif uga kuat.

    Kepiye carane bisa mbantu industri Pendidikan?

    We We nawakake sawetara Layanan Telecom lan alat seluler kanggo klien sing kompetitif lan nyedhiyakake luwih dhuwur tinimbang liyane. Sawetara solusi sing ditawakake kanggo klien Telecom yaiku:
    1. Layanan aplikasi rangkep
    2. Analytics
    3. Piranti manajemen kinerja
    4. Integrasi karo aplikasi ERP / CRM
    5. Rencanakake kunjungan vendor
    6. Nganggo pesenan sales nganggo apps mobile
    7. Solusi awan Kurban AWS

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Langganan Newsletter Kita

      Langganan Newsletter Kita

      Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

      Sampeyan wis Kasil Subscribed!

      Share This
      %d bloggers kaya iki: