Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

virtual Reality

Teknologi kasunyatan virtual nggawe pengalaman nyerep kanggo pangguna sing nggawe dheweke sadar yen wis sesambungan karo lingkungan digital kanthi nyata lan uga nggawe simulasi nyata. Supaya luwih gampang, kasunyatan virtual nggawe jagad virtual kanggo pangguna nanging digawe kanthi cara prabédan antara donya nyata lan virtual pancen angel banget. Komputer sing digawe, simulasi buatan utawa rekreasi saka sawetara kahanan nyata yaiku kasunyatan virtual. Visi lan pangrungon pangguna simulasi utamane, dicelupake ing jagad sing beda banget.

Aplikasi VR

Kaya kanggo zona perang, omah sampeyan bakal diowahi dadi papan perang karo lingkungan 3D sing bakal dilayari, dicelupake lan sesambungan karo pitulung piranti hardware khusus. Kanggo ngrasakake VR, siji butuh headset VR lan aplikasi VR, sing ndadekake piranti keras lan piranti lunak uga dibutuhake. Headset VR bisa dipasang ing mripat lan ing sirah, lan kanthi visual sampeyan bakal nyambung saka papan fisik sing sampeyanenggoni. Sampeyan ngidini sampeyan nemu kasunyatan sing beda ing lingkungan sing digawe komputer. Kanthi VR, sampeyan bisa kanthi virtual tur ing Louvre, munggah menyang Grand Canyon, lan nyelehake game video kasebut tanpa ninggalake sofa. Pancen apik banget lan mula bakal dianggep minangka perkara gedhe sabanjure ing industri teknologi. Ing sektor hiburan, wiwit film digawe Hollywood nganti pengalaman teater lan konser streaming langsung, VR dadi papan kanggo ndeleng media ing sekitar sampeyan. Kanggo njupuk crita VR kasebut, kamera lan alat anyar lagi digawe lan cacahe saya akeh kanggo upload lan streaming langsung. Ora suwe pengalaman kasebut bakal katon kaya kasunyatan lan dudu film maneh. Sektor game jelas minangka area VR sing paling dominan sing menehi kebebasan para perancang njupuk game menyang papan anyar sing luar biasa lan ngganti kendhali Joystick lan tombol biasa kanthi kemampuan kanggo nutul lan nggayuh prekara. Rancangan kasebut uga dadi gampang banget karo VR ing ngendi para perancang bisa nggunakake alat virtual kanggo mbangun omah nyata utawa mobil desain lan bagean kendaraan liyane kaya sing nyata. Kontroler lan aplikasi kaya tongkat wis nggawe VR papan dolanan sing apik tenan lan bakal cepet banget kanggo kabeh karya desain. Kasunyatan virtual pancen nyenengake banget, saengga ing sektor real estate, sanajan adoh saka jarak adoh, wong bisa mlaku kanthi gampang ing omah sing dikarepake kaya wis ana ing omah utawa pas karo perabotan favorit sampeyan kanggo ndeleng kepiye rupane. Kabeh mau bisa ditindakake nganggo VR. bakal ngidini para pangguna lumaku menyang toko sandhangan virtual kanthi macem-macem variasi lan opsi kanggo nyoba ing papan kasebut. Saiki bayangake munggah ing Gunung Everest nalika lungguh ing omah utawa ngunjungi tujuan sing misuwur utawa malah njupuk kenangan sampeyan dhewe nganggo kamera 360 derajat. VR bisa nggawe model jagad kanthi cara visual, kimia, kedokteran, astronomi utawa fisika sing luar biasa, simulasi kasebut bisa menehi desain, teknik, lan ide ing saben bidang.

Apa wae sing larang banget, mbebayani utawa ora praktis nyata, kasunyatane virtual minangka wangsulan. Kasunyatan virtual ngidini kita njupuk risiko virtual supaya bisa ngalami kasunyatan, wiwit saka ahli bedah trainee ing bidang medis nganti pilot tempur trainee, VR dadi mainstream. VR bisa dileksanakake ing sembarang bentuk media kayata video utawa film nanging mung bisa ditindakake liwat hardware VR kaya kacamata lan headset sing lagi diproduksi dening perusahaan kaya OnePlus, Samsung lan Oculus Rift. Kasunyatan Virtual saiki ora mung diwatesi karo jejaring sosial lan game video sing dikembangake kanggo lingkungan virtual nanging duwe ruang lingkup sing luwih jembar. Kasunyatan virtual nggunakake macem-macem teknologi kanggo nggayuh tujuan nyedhiyakake lingkungan virtual kanthi respons sing cocog kanthi nyata lan iki minangka prestasi teknis sing rumit sing kudu menehi kognisi lan pemahaman kita. Kasunyatan virtual lan kasunyatan sing ditambah, yen digarap bareng, bisa ngowahi cara ndeleng lan komunikasi karo jagad lan prekara liyane kanthi substansial.

    Kita project highlights

    Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

    Tampilan Whatsapp kita

    Exit versi seluler