Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

virtual Reality

kasunyatan virtual teknologi nggawe pengalaman nyerep kanggo pangguna sing nggawe dheweke sadar yen wis sesambungan karo lingkungan digital kanthi nyata lan uga nggawe simulasi nyata. Supaya luwih gampang, kasunyatan virtual nggawe donya virtual kanggo pangguna nanging digawe kanthi cara prabédan antara donya nyata lan virtual cukup angel diwartakake. Komputer sing digawe, simulasi buatan utawa rekreasi saka sawetara kahanan nyata yaiku kasunyatan virtual yaiku. Visi lan pangrungon pangguna simulasi utamane, dicelupake ing jagad sing beda banget.

Aplikasi VR

Kaya kanggo zona perang, omah sampeyan bakal dadi medan perang kanthi lingkungan 3D ing ngendi sampeyan bakal navigasi, nyemplungake lan sesambungan kanthi bantuan piranti hardware khusus. Kanggo ngalami VR, siji kudu headset VR lan app VR, sing ndadekake loro hardware lan lunak kanggo iku. Headset VR mathuk ing mripat lan ing sirah, lan visual medhot sampeyan saka papan fisik sampeyan manggoni. Ngidini sampeyan ngalami kasunyatan sing beda ing lingkungan sing digawe komputer. Kanthi VR, sampeyan bisa njelajah Louvre, munggah ing Grand Canyon, lan nyemplungake dhewe ing game video tanpa ninggalake kursi. Iku banget nyenengake lan mula dianggep minangka perkara gedhe sabanjure ing industri teknologi. Ing sektor hiburan, saka film sing digawe dening Hollywood kanggo pengalaman teater lan konser live-stream, VR wis dadi panggonan kanggo ndeleng media sing ngubengi sampeyan. Kanggo njupuk crita VR iki, kamera lan piranti anyar lagi dibangun lan jumlah sing terus-terusan kanggo upload lan live streaming. Ora suwe, pengalaman kasebut bisa uga katon kaya kasunyatan lan dudu film maneh. Sektor game temenan minangka wilayah paling dominan ing VR sing menehi kebebasan kanggo para desainer kanggo njupuk game menyang papan anyar sing luar biasa lan ngganti pengontrol joystick lan tombol biasa kanthi kemampuan kanggo nutul lan nggayuh samubarang. Ngrancang uga wis dadi cukup gampang karo VR ngendi perancang bisa nggunakake pribadi virtual kanggo mbangun ngarep nyata utawa desain mobil lan bagean kendaraan liyane kaya nyatane. Pengontrol lan aplikasi kaya tongkat wis nggawe VR minangka papan dolanan sing apik tenan lan ora suwe iki bakal dadi penting kanggo kabeh karya ngrancang. kasunyatan virtual pancen nyenengake yen ing real estate sektor, sanajan adoh saka miles, sampeyan bisa kanthi gampang mlaku mudhun omah sing dikarepake kaya wis ana ing omah utawa pas karo perabotan favorit sampeyan kanggo ndeleng kepiye rupane. Kabeh mau bisa ditindakake nganggo VR. bakal ngidini para pangguna lumaku menyang toko sandhangan virtual kanthi macem-macem variasi lan opsi kanggo nyoba ing papan kasebut. Saiki bayangake munggah Mt. Everest nalika lungguh ing omah utawa ngunjungi tujuan sing misuwur utawa malah njupuk kenangan sampeyan dhewe nganggo kamera 360 derajat. VR bisa nggawe model jagad kanthi cara visual, kimia, obat, astronomi utawa fisika sing luar biasa, simulasi kasebut bisa menehi desain, teknik, lan ide ing saben bidang.

Apa wae sing larang banget, mbebayani utawa ora praktis, kasunyatan virtual yaiku jawaban. kasunyatan virtual ngidini kita njupuk risiko virtual supaya bisa ngalami donya nyata, saka ahli bedah trainee ing lapangan medis kanggo trainee pilot tempur, VR dadi mainstream. VR bisa diimplementasikake ing media apa wae, yaiku video utawa film, nanging mung bisa ditindakake liwat hardware VR kaya kacamata lan headset sing diprodhuksi dening perusahaan kaya OnePlus, Samsung lan Oculus Rift. Ing kasunyatan virtual saiki ora mung mung ing jejaring sosial lan video game sing dikembangake kanggo lingkungan virtual nanging duwe ruang lingkup sing luwih jembar. kasunyatan virtual nggunakake macem-macem teknologi kanggo nggayuh tujuane nyedhiyakake lingkungan virtual kanthi tanggapan sing cocog ing wektu nyata lan iki minangka prestasi sing rumit kanthi teknis sing kudu ngetrapake kognisi lan persepsi kita. kasunyatan virtual lan Kasunyatan augmented, yen kerja bareng, bisa ngowahi cara ndeleng lan komunikasi karo jagad lan prekara liyane kanthi substansial.

    Kita project highlights

    Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

    Share iki:

    Kaya iki:

    Kaya Loading ...
    Langganan Newsletter Kita

    Langganan Newsletter Kita

    Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

    Sampeyan wis Kasil Subscribed!

    Share This
    %d bloggers kaya iki: