Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Gabung karo tim kita kanggo mbangun

Panjenengan Ngimpi!

Wuku saka makarya ing NewGenApps.

Prasarana kelas donya

Nggarap teknologi paling anyar 

Manfaat kesehatan lan kesejahteraan

Budaya kerja sing ndhukung
Paket gaji sing apik

Pangembangan Karir

"Ngarep Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod for incididunt ut labore and dolore magna aliqua. ”
 

Anurag Rastogi
Pendhiri

Tur paling apik ing kursus ing papan sing paling penting yaiku kabeh sing bisa ditindakake amarga asil iki durung mesthi

Sarah Morrison
Pendhiri xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nek ultrasound dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Blogg Leland
Pendhiri xyz.com

Pengembang sing nduwe bathi iki kalebu senectus lan netes lan pamrentah kanggo kulawarga sing kalebu integer sing kasedhiya kanggo nggunakake tristique sing bisa digunakake ing kabeh jinis gravida sing bisa digunakake kanggo sekolah 

Jessica Morrison
Pendhiri xyz.com

saiki Bukaan!

Eksekutif Penjualan Wawasan

Full-time

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Manajer HR

Wektu

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Sales Manager

Full-time

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Pangembang Software

Full-time

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Tukang gambar

Full-time

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Digital Marketer

Part Time

Uga bisa digunakake kanthi cepet kanggo mbahas wektu sing ora suwé.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler