Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

 

 Stretch Industri

At NewGenApps, kita wis kerja sama karo portofolio industri  saka media lan koms, nganti asuransi lan layanan finansial.

Banking & Finance

banking

NewGenApps nawakake macem-macem layanan kanggo nyukupi kabutuhan mobilitas kabeh klien finansial lan perbankan ukuran.

E-Niaga

E-Niaga

internet nggawe tuku online luwih atraktif lan trep kanggo konsumen

Manufacturing

Manufacturing

Saka lantai toko nganti kantor mburi, teknologi mbantu sampeyan nggawe produk sing dikarepake pelanggan

Healthcare

Healthcare

Kita nawakake macem-macem layanan desain khusus sing cocog karo rumah sakit lan kesehatan kabutuhan sistem.

Hospitality lan Leisure

Hospitality

Piranti seluler wis dadi alat 'toko-kanthi-riset' kanggo konsumen.

Gaming

Gaming

Newgenapps minangka pangembang game seluler sing mekar ing jagad iki.

Education

Education

Kita berkembang learning lan app pendidikan sing gampang digunakake, khusus kanggo bocah-bocah, lan bisa digunakake saka ngendi wae ing piranti apa wae.

Layanan Komunikasi

Komunikasi

Newgenapps nduweni sawetara penawaran kanggo mbantu panyedhiya layanan telekomunikasi nambah efisiensi operasional lan nambah penghasilan saben pangguna.

Publishing

Publishing

Fitur enggo bareng sosial ningkatake jangkauan virus ing publikasi & nyuda wektu kanggo pasar.

Media & Hiburan

Hiburan

At Newgenapps, kita nawakake macem-macem Solusi IT kanggo media lan hiburan industri.

Legal

Legal

Kita bakal nampa kapercayan manawa perusahaan, kalebu firma hukum mlaku kanthi agresif menyang mobilitas.

M-Pamaréntah

M-Pamaréntah

Dina iki ponsel wis dadi saluran penyebaran informasi babagan layanan Pamrentah.

Transporatasi lan Logistik

Transportasi lan Logistik

Industri transportasi & logistik dadi tulang punggung saka rantai pasokan global modern.

FMCG

FMCG

Layanan kalebu macem-macem solusi aplikasi seluler kanggo FMCG lan Retail uga.

Sumber Daya & Utilitas

Resources

Amarga luwih akeh industri sing nuduhake kecenderungan online, sumber daya lan utilitas ora adoh banget.

Real Estate

Real Estate

Tim kita nggawa akeh real estate pembangunan pengalaman lan keahlian kanggo nggawe inovatif situs.
Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: