Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Kacerdhasan gawéyan

Diproyeksikan yen ing dasawarsa iki, sebagian besar data anyar ora bakal digawe dening wong, nanging sensor lan piranti cerdas, piranti sing dipasang ing internet-smartphone, lampu lalu lintas, scanner MRI, jaringan energi cerdas, lan sistem industri sing abot. .

    Aplikasi AI ing macem-macem sektor

    Aplikasi AI ageng ing meh kabeh sektor kesehatan, pendhidhikan, bisnis, keuangan, hukum utawa Manufaktur. Ing kesehatan sektor, perusahaan sing nglamar learning machine kanggo nggawe diagnosa luwih cepet lan luwih apik tinimbang manungsa. Kaya IBM Watson, iku conto paling misuwur saka AI ing kesehatan sektor, ngerti basa manungsa lan efisien kanggo njawab pitakonan sing ditakoni. Sistem kasebut nggoleki data pasien ing basis data kanggo mbentuk teori sing banjur disedhiyakake sadurunge wong. Taruhan paling gedhe kanggo AI yaiku nyuda biaya lan ningkatake asil pasien. Chatbots, conto liyane AI, minangka program komputer sing nulung pelanggan kanthi mangsuli pitakon, nulungi proses tagihan lan mbantu nggawe jadwal janjian tindakake. Ing sektor pendidikan, AI malah bakal ngganti guru, kanthi ngganti cara siswa sinau, mbantu dheweke sinau lan ngerti kanthi cepet. Grading otomatis lan asil cepet minangka sawetara papan sing bisa mbantu AI.

    Ing bisnis, kanggo ngawula pelanggan kanthi luwih apik, learning machine algoritma lagi Integrasi menyang Analytics lan platform CRM kanggo mbukak data. Chatbots wis diwujudake ing situs web kanggo menehi bantuan langsung marang pangguna. Ing hukum, automation bakal ngirit wektu lan energi ing proses panemuan sifting dokumen, sing dadi kesel banget kanggo manungsa. Basis data kasebut bakal dilengkapi karo taksonomi lan ontologi sing bakal mbantu para startup mbangun asisten komputer pitakonan-lan-jawaban lan bakal diprogram kanggo njawab. Robot bakal ing ngarep nalika nerangake ing Manufaktur sektor.

    Ing pirang-pirang bidang hukum lan ekonomi, pengaruh AI migunani kaya validitas, verifikasi, kontrol lan keamanan. Sistem AI bakal dilebokake ing urip kita yaiku ngontrol alat pacu jantung, mobil utawa sistem dagang otomatis utawa jaringan listrik sampeyan. Lan bakal nindakake apa wae sing dikarepake. Nanging uga ana aspek keamanan nalika ngetrapake AI lan ngotomatisasi meh kabeh sing digunakake utawa ndeleng. Ngindhari balapan senjata sing ngancurake ing senjata otonom minangka salah sawijining, lan pitakon utamane yaiku kepiye yen sistem AI dadi luwih cerdas tinimbang manungsa ing kabeh tugas kognitif? Iki bakal nyebabake bebaya gedhe kanggo manungsa amarga bakal ningkatake awake dhewe kanthi rekursif, nyebabake bledosan intelijen sing nggawe akal manungsa adoh banget. Sistem sing kaya mangkene bisa mbiyantu mbasmi kemiskinan, penyakit lan perang kanthi nggawe teknologi anyar sing bakal dadi super cerdas. Nanging sawetara ahli uga duwe perasaan iki yen bisa uga ana akibat sing negatif ing mbesuk. Kacerdhasan gawéyan sistem bisa kanthi sengaja utawa ora sengaja nyebabake kerugian gedhe kajaba kita sinau kanggo nyelarasake target AI karo kita.

    AI bakal dadi cara paling anyar kanggo sesambungan karo kabeh gadget; mobil, lemari es, smartphone, lawang ngarep lan sistem pemanas pusat. Kita bakal urip ing jagad iki. Nggawe gadget kanggo prédhiksi maksud lan ngerteni kontek saiki yaiku formula kanggo nggawe produk otak banget. A 'samubarang' perkara sing gegandhengan saiki aktif njaluk dhukungan saka platform AI.

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Langganan Newsletter Kita

      Langganan Newsletter Kita

      Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

      Sampeyan wis Kasil Subscribed!

      Share This
      %d bloggers kaya iki: