Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Media lan Hiburan

The Media lan Hiburan industri, umume, kalebu film, televisi, print, lan radio. Segmen kasebut kalebu film, berita, acara TV, koran, acara radio, majalah, lan buku. Wong biyen ngakses media lan hiburan, cara lawas, kaya maca koran, nonton acara TV, lan sapiturute nganti sawetara taun kepungkur. Kanthi tekane saka Internet lan wutah saka isi digital, kita saiki bisa ngakses media lan hiburan 24 × 7 liwat Smartphone, komputer, tablet, adat apps mobile dsb. Perekam Video Digital minangka cara liya kanggo para pelanggan nggampangake pengalaman ndeleng miturut wektu sing trep kanggo sabun favorit. Jaringan TV nawakake kanggo nonton acara maneh ing situs web. Iki owah-owahan lan tantangan sing media lan hiburan industri kudu adaptasi karo. Aplikasi seluler, web lan solusi maya nyedhiyakake solusi IT kanggo media lan hiburan industri sing mbantu industri iki ing produksi sing efektif, manajemen karyawan, manajemen pasokan, pamrosesan pembayaran, panjaluk, lsp.

    Apa sing kita tindakake ing NewGenApps ?

    Kanthi cathetan trek sing wis kabukten ing web pangembangan aplikasi lan nirkabel pangembangan aplikasi, Newgenapps nawakake sawetara saka sudhut solusi IT kanggo media lan hiburan industri. Tim kita kalebu profesional kanthi jero media lan hiburan kawruh lan uga versed karo tren industri paling anyar, kang mbantu kita ngebaki panjaluk pasar Komplek.

      Kita ahli ing industri Media & Hiburan

      1. Kahanan pangembangan jaringan sosial seni
      2. Solusi pariwara online
      3. Saluran distribusi konten
      4. Panggunaan tren lan teknologi paling anyar
      5. Ndhorong inisiatif digital industri iki kanthi efektif kanggo nambah rantai nilai
      6. Adat apps mobile kanggo macem-macem media lan hiburan Segmen
      7. Pangowahan sing digawe kanthi cepet minangka konten sing luwih relevan
      8. Solusi awan lan layanan AWS

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Langganan Newsletter Kita

        Langganan Newsletter Kita

        Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

        Sampeyan wis Kasil Subscribed!

        Share This
        %d bloggers kaya iki: