Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

NewGenApps liwat taun

[

NewGenApps

Diadegake ing wulan Juni, 2008.
2008
[

Android SDK lan iPhone SDK

Kita wiwit nggarap iPhone SDK nalika iPhone SDK pisanan dirilis.
[

Miwiti nggarap Layanan Web Amazon

Nalika IaaS, PaaS lan Cloud Computing ora misuwur banget Android SDK.
[

Nggawe Aplikasi iPad Resmi Buzz Aldrin

Kita nggawe Aplikasi iPad resmi kanggo Buzz Aldrin (wong nomer 2 ing rembulan)
2010
[

WWDC 2011

NewGenApps diundang ing Konferensi Pengembang Seluruh Dunia Apple, Buzz Aldrin ngomong babagan aplikasi iPad iPhone sing dikembangake dening kita.
2011
[

Google Cloud Platform lan Microsoft Azure

Kita wiwit nggarap GCP lan Microsoft Azure.
2012
[

Aplikasi kita ditampilake Apple

Kita nggarap telung macem-macem aplikasi sing ditampilake dening Apple ing genre Pendidikan lan Musik.
2013
[

Dadi anggota Jaringan Mitra Amazon

NewgenApps dadi anggota APN wiwit program kasebut diwiwiti. Pangembang lan arsitek AWS sing wis disertifikasi ing papan.
2014
[

Panemuan Semula AWS

NewGenApps minangka salah sawijining mitra sing diundang ing acara AWS Re-Invent lan ketemu karo CEO Andrew Jassy.
2015
[

Miwiti nggarap teknologi kaya AI / ML

Kita wiwit nggarap Kecerdasan Ponggawa, Pembelajaran Mesin lan Analisis Data Gedhe.
2016
[

Sukses ing Analisis Data Gedhe

Prediksi kita babagan Partai Buruh duwe pimpinan Partai Konservatif ing pemilihan UK 2017 liwat Analisis Sentimen lan Algoritma Data Big kabukten bener nalika opini umum ujar liya.
2017
[

AI lan ML kanggo Aplikasi Seluler

Kita wiwit nggarap AL lan ML Solutions kanggo aplikasi Seluler.

2018
[

Raja Bazar

Bukak produk
Raja Bazar- Mal virtual.

2019
[

Intelijen

Bukak Intelligense produk.
2020

Lan Inovasi liyane sing bakal teka

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler