Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

NewGenApps liwat taun

[
Gambar utama timeline

NewGenApps

Diadegake ing wulan Juni, 2008.
2008
[
Gambar utama timeline

Android SDK lan iPhone SDK

Kita wiwit nggarap iPhone SDK nalika iPhone SDK pisanan dirilis.
[
Gambar utama timeline

Miwiti nggarap Layanan Web Amazon

Nalika IaaS, PaaS lan Cloud Computing Android SDK ora pati misuwur.
[
Gambar utama timeline

Nggawe Aplikasi iPad Resmi Buzz Aldrin

Kita nggawe Aplikasi iPad resmi kanggo Buzz Aldrin (wong nomer 2 ing rembulan)
2010
[
Gambar utama timeline

WWDC 2011

NewGenApps diundang menyang Apple Worldwide Developers Konferensi ngendi Buzz Aldrin ngedika bab aplikasi iPad iPhone develpoed dening kita.
2011
[
Gambar utama timeline

Google Cloud Platform lan Microsoft Azure

Kita wiwit nggarap GCP lan Microsoft Azure.
2012
[
Gambar utama timeline

Aplikasi kita ditampilake Apple

Kita nggarap telung macem-macem aplikasi sing ditampilake dening Apple ing genre Pendidikan lan Musik.
2013
[
Gambar utama timeline

Dadi anggota Jaringan Mitra Amazon

NewgenApps dadi anggota APN wiwit program iki pisanan dibukak. Kanthi AWS Certified gawe lan arsitek ing papan.
2014
[
Gambar utama timeline

Panemuan Semula AWS

NewGenApps minangka salah sawijining mitra sing diundang ing acara AWS Re-Invent lan ketemu karo CEO Andrew Jassy.
2015
[
Gambar utama timeline

Miwiti nggarap teknologi kaya AI / ML

Kita wiwit nggarap Kacerdhasan gawéyan, machine Learning lan Analisis Data Gedhe.
2016
[
Gambar utama timeline

Sukses ing Analisis Data Gedhe

Prediksi kita babagan Partai Buruh duwe pimpinan Partai Konservatif ing UK 2017 liwat Analisis sentimen lan Algoritma Data Gedhe kabukten bener, nanging pendapat umum ujar liya.
2017
[
Gambar utama timeline

AI lan ML kanggo Aplikasi Seluler

Kita miwiti nggarap Solusi AL lan ML kanggo Aplikasi ponsel.

2018
[
Gambar utama timeline

Raja Bazar

Bukak produk
Raja Bazar- Mal virtual.

2019
[
Gambar utama timeline

Intelijen

Bukak Intelligense produk.
2020

Lan Inovasi liyane sing bakal teka

Langganan Newsletter Kita

Langganan Newsletter Kita

Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!

Share This
%d bloggers kaya iki: