Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Big Data Analytics

Kaya jenenge, Big Data nuduhake akeh informasi sing diklumpukake sajrone wektu tartamtu kanggo tujuan tartamtu. Salah sawijining conto sing paling umum yaiku informasi pangguna. Pemisahan liyane adhedhasar demografi kanggo macem-macem pangguna sajrone wektu bisa diarani Big Data. Kanthi jumlah data sing diwenehake menyang web ing saindenging jagad saben dina, pemahaman potensial sing bisa diklumpukake saka informasi iki ora bisa diatasi.

    Keuntungan nyata kanggo bisnis

    Kanthi evolusi internet lan macem-macem teknologi jaman anyar, data gedhe lan aplikasi kasebut dadi saksi akeh permintaan. Bisnis kanthi kakehan wektu nglumpukake sawetara informasi, sing nalika dianalisis bisa uga nerangake spesifikasi babagan tren konsumen lan korélasi. Analytics ndadekake sampeyan bisa nyimpen set informasi iki lan ngolah kanggo nganalisa ambane bisnis. Iki uga mbantu ngawasi kahanan bisnis saiki lan prakiraan ramalan adhedhasar sawetara pengamatan.

    Kekuwatan data gedhe ora gumantung karo jumlah informasi sing diklumpukake ing sumber, nanging kepiye efisiensine bisnis nggunakake informasi iki kanggo nganalisa proses saiki lan ngleksanakake mbesuk. Miturut Gartner, luwih saka 75% perusahaan wis ngrancang investasi. Dadi, ide ora mung kanggo nganalisa tren nanging uga nganalisis kanthi cepet kanggo njaga kompetensi. Kanthi macem-macem teknik dhuwur sing kasedhiya, seni kasebut kalebu ing ekstraksi informasi sing dipengini. Dkanggo nggunakake skalabilitas informasi sing disimpen, kaluwihan kasebut uga bisa digawe khusus.

      We ing NewGenApps

      Kanggo ngatasi panjaluk analitis Big Data sing bisa digunakake bisnis ing operasional saben dinane, tim kita ing NewGenApps njamin supaya kita tetep maju kanthi kombinasi ahli ing omah nalika mitra karo pimpinan teknologi kalebu Microsoft lan Google. Sawetara pangembangan tren sing ditrapake yaiku: Sistem pangiriman mandhiri sing nggabungake pembelajaran mesin lan teknologi data amba
      Model prediksi perencanaan kapasitas sing disesuaikan Nggawe kerangka teknis sing cukup kuat kanggo nangani jinis set data sing akeh lan beda-beda

      Ing Tech Stack: Hadoop, Spark, Tableau, Microsoft Power BI, QlikView

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Tampilan Whatsapp kita

        Exit versi seluler