Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Big Data Analytics

Minangka jeneng tabet, Big Data refers to a large amount of information gathered over a period of time for a particular purpose. One of the most common example would be user information. Further segregation based on demographics for multiple users over a period of time could be termed as Big Data. With the amount of data fed to the world wide web everyday, the potential insights that can be gathered from this information are insurmountable.

    Keuntungan nyata kanggo bisnis

    With the evolution of the internet and the various new-age technologies, data amba and its application is witnessing increased demand. Businesses over-time accumulate a set of information, which upon analysis may reveal specifications about consumer trends and its correlation. Analytics ndadekake iku bisa kanggo nyimpen pesawat iki informasi lan proses kanggo luwih njelasno ambane saka business. Iku uga mbantu kanggo ngawasi kahanan saiki ing business lan prédhiksi ramalan adhedhasar sakumpulan pengamatan.

    Kekuwatan data amba lies not in the quantity of information gathered across sources, but in how efficiently businesses use this information in analysing current processes and implementing for the future. According to Gartner, more than 75% of companies are planning to invest in this. Thus, the idea is not only to analyse trends but also to analyze it rapidly to maintain competency. With the wide range of high-powered techniques available, the art lies in the extraction of the desired information. Dkanggo nggunakake skalabilitas informasi sing disimpen, kaluwihan kasebut uga bisa digawe khusus.

      We ing NewGenApps

      Kanggo ngatasi permintaan tambah saka Big Data Analytics manawa bisnis bisa nggunakake operasi saben dinane, tim kita ing NewGenApps njamin kita tetep langkah ahead tansah dening nggabungke expertise in-house nalika partnering karo pimpinan teknologi kalebu Microsoft lan Google. Sawetara perkembangan tren kita fokusake ing: Sistem pengiriman sinau mandiri sing nggabungake learning machine lan data amba teknologi
      Model prediksi perencanaan kapasitas sing disesuaikan Nggawe kerangka teknis sing cukup kuat kanggo nangani jinis set data sing akeh lan beda-beda

      Ing Tech Stack: Hadoop, Spark, Tableau, Microsoft Power BI, QlikView

        Kita project highlights

        Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

        Langganan Newsletter Kita

        Langganan Newsletter Kita

        Melu mailing list kanggo nampa warta lan update paling anyar saka tim.

        Sampeyan wis Kasil Subscribed!

        Share This
        %d bloggers kaya iki: