Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Chatbots

Chatbots dadi penting kanggo bisnis supaya bisa otomatis interaksi sosial. Layanan pelanggan minangka salah sawijining bidang sing chatbot bisa migunani banget, apamaneh asring ora ana layanan pelanggan manungsa. Dhukungan produk lan layanan mandhiri minangka papan liya supaya chatbots bisa migunani. Salah sawijining teknologi penting sing nambah digunakake dening bisnis. Ngewangi otomatis fungsi kantor bali lan ngirim dhukungan pelanggan liwat respons otomatis kanggo pitakon lan panjaluk pelanggan. Kanggo nggunakake fitur chatbot kanthi lengkap, bisnis kudu investasi kanggo ngembangake strategi chatbot. Chatbots dadi saya penting amarga bisnis ngupayakake otomatis interaksi sosial amarga akeh wong sing wis ora bisa sesambungan karo manungsa liwat telpon. Chatbots tuwuh dadi relevan amarga bisnis golek cara kanggo nyuda biaya kanthi otomatis proses kantor bali saengga bisa mbebasake sumber daya staf. Chatbots ngarahake ngirim pengalaman pangguna sing disesuaikan karo pangguna pungkasan tanpa butuh interaksi langsung karo manungsa

Apa sing ana ing Chatbot?

Babagan pisanan sing kudu sampeyan ngerteni yaiku apa sing diarani chatbot. Chatbots minangka program komputer sing bisa simulasi lan niru obrolan manungsa ing piranti lunak. Iki banjur bisa digunakake kanggo ngotomatisasi macem-macem fungsi. Chatbots bisa ngrungokake, ngerti basa manungsa, lan kaget banget nalika mangsuli pitakon lan nindakake tugas sing gampang. Kayane klien impen kanggo bot layanan apa wae? Kanggo ngerti kepiye perusahaan teknologi utama nggunakake chatbot, luwih becik mlebu langsung ing pembangunan chatbot. Kaya sing sampeyan ngerteni, chatbots saiki digunakake kanthi eksklusif dening perusahaan gedhe, nanging saiki pindhah menyang macem-macem industri kayata ritel, kesehatan, pemasaran, eCommerce, pusat panggilan, lsp. Saiki, chatbot saya akeh digunakake ing macem-macem industri kayata layanan finansial, layanan SaaS, liwat internet, lan liya-liyane. Pat Flynn saka Falcon Systems ngandhani yen chatbot saiki bisa dianggep dadi agen obrolan. Miturut panemune, supaya chatbot bisa dianggep minangka program obrolan, mesthine kudu: Nalika sampeyan bisa mbahas apa (lan apa ombone) syarat kasebut isih bisa dipenuhi (lan kepiye syarat kasebut kudu dipikirake maneh gumantung karo aplikasi) kasunyatan tetep yen chatbot saya diwasa kanthi cepet. Pangembangan bot mboko sithik katon kaya teknologi kanggo nggayuh tujuan program layanan tartamtu tinimbang dadi agen pitakon. Chatbot bisa kanthi otomatis nggunakake skrip AIML utawa nganggo basa pilihan sampeyan nggunakake piranti lunak pamroses teks sederhana kaya Gmail utawa Google Docs. Intine yaiku proses lipat skrip ing ndhuwur lan pamroses AIML minangka proses sing cepet lan gampang, ora preduli ing endi sampeyan nggawe bot. Kesalahpahaman sing umum yaiku chatbots mung dibangun kanggo nggunakake proses interaksi sosial sing padha kaya pusat panggilan manungsa utawa agen layanan pelanggan. Kaya sing dikandhakake Eric Foster saka Zapier: "Pangembangan chatbot yaiku babagan nggawe sistem sing bisa adaptasi, sing bisa dileksanakake kanthi fleksibel supaya bisa ngolah macem-macem interaksi pelanggan.

 

Munggah ing Chatbots

Merek ganti fokus menyang chatbots amarga chatbots bisa ngasilake luwih akeh dibandhingake karo interaksi karo para pelanggan (CSCI Actuarial 2020). Perusahaan saiki nandur modal akeh ing chatbots kanggo ngotomatisasi interaksi sosial, nyuda pangarepan layanan pelanggan lan ngembangake kasetyan pelanggan program sing ngotomatisasi interaksi pangguna. Chatbots minangka salah sawijining bentuk chatbots sing paling populer lan duweni pengaruh sing signifikan marang proses bisnis, utamane ing industri ritel, asuransi, perbankan komersial lan layanan kesehatan.

Nalika para pekerja sosial wiwit ngobrol karo bocah-bocah sing dikepengini, dheweke ora duwe cara kanggo ngerti utawa ngomong basa sing lagi sinau ing kelas terorganisir. Lingkungan kasebut ora digawe supaya bisa sukses nggabungake lingkungan sekolah. Saben dina bocah dijaluk nanggapi interaksi karo siswa liyane kanthi nggunakake jeneng tartamtu. Nanging, dheweke ora nulungi dheweke supaya bisa ngerti kahanan emosional wong liya ing sekolah lan kekurangan empati iki minangka salah sawijining masalah sing umum dikutip. Bocah-bocah angel ngerteni budaya lan norma sekolah nalika proses saya tuwuh lan mula dheweke angel nggawe rasa duwe. Sinau ing basa tartamtu minangka salah sawijining tantangan sing paling nyata sing diadhepi nalika diubengi karo basa sing beda basa, sing ditambah karo rasa wedi ora entuk topik sing meksa dheweke sinau isyarat sosial saka basa sing durung dipikolehi. proses pendhidhikan (Semple, Moore & Green, 2012) Ing taun-taun sabanjure, sajrone pandemi global, isyarat sosial sing padha diadhepi dening wong tuwa bocah sing ora bisa integrasi karo proses sekolah. Wong tuwa kasebut ngadhepi masalah nalika ngobrol karo anake lan asring ngerti manawa kudu njlentrehake kanthi rinci apa sing dheweke sinau lan ora bisa nggawa informasi njaba liyane, yen ana, nalika ngobrol karo putu. Sinau nganggo basa dudu asli minangka tantangan liyane sing diadhepi. Nyiyapake lingkungan kayata omah ing omah sing dirawat karo bocah ing basa sing dipelajari dening pengasuh minangka tantangan liyane sing ditampilake basa anyar iki, yen dheweke ora bisa mapan ing lingkungan omah karo basa anyar.

Nalika pandemi global nyerang, akeh bisnis sing kelangan mitra perdagangan, pelanggan lan kepercayaan para pelanggan lan kudu nggawe maneh awake dhewe. Gaya kaya email saben dina, tetep relevan sajrone taun. Kebiasaan minangka pesen saben dinane sing ana gandhengane karo target tartamtu. Ana macem-macem mupangat kanggo ngetrapake kabiasaan, kalebu fungsi otomatisasi sing kasebut ing ndhuwur, ngirit biaya, lan njamin konektivitas karo wong liya. 

Kita project highlights

Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler