Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

blockchain

Blockchain minangka gangguan utama sektor rantai pasokan perusahaan. Teknologi iki, sing wis meh meh wujud mitos pirang-pirang taun, saiki wis tekan titik tip; Pengaruh blockchain bakal dirasakake dening saben bisnis sing nyedhiyakake layanan utawa ngangkut barang fisik ing pirang-pirang platform. Blockchain, sing paling utama ing kapercayan, yaiku teknologi sing ndasari sing bakal ngowahi saben industri kanthi mutlak, para peserta lan prosese. Para ahli ngramal manawa pamblokiran bakal ngganggu sektor rantai pasokan ing taun 2018 lan sateruse. Teknologi iki wis ana pirang-pirang taun, nanging saiki wis ana ing kemampuan nyata. Pengaruh Blockchain bakal dirasakake dening saben bisnis sing nyedhiyakake layanan utawa ngangkut barang fisik ing pirang-pirang platform.

Keuntungan teknologi Blockchain

Nggawe transaksi kanthi cepet lan gampang gesekan: Mbangun momentum wiwit taun kepungkur, blockchain duwe potensi kanggo ngganggu bisnis gedhe sing diwakili sektor pembayaran. Kanthi nyuda biaya transaksi kanthi signifikan, entuk lan ngrekam informasi sing akurat, lan ngatur risiko rantai pasokan, blockchain nawakake kesempatan kanggo miliaran wong ing saindenging jagad supaya bisa transaksi kanthi kuantum kanthi cepet - bisa uga cepet. Minangka Simon Robinson - pamimpin pamblokiran lan fintech, Roblox nganakake webinar wulan iki, nggoleki cara teknologi iki bisa merevolusi sektor layanan finansial lan menehi pengaruh marang bisnis ing saindenging jagad. "Kecepatan sing bisa ditransfer sampeyan ora nate cepet banget. Teknologi sing ana ing mburine blok saya cepet banget ”. "Perusahaan blokchain lan fintech bakal dadi sing pertama" sing nggunakake teknologi iki, jarene. 22% saka penghasilan Roblox $ 2.1 milyar ing taun 2019 diwiwiti saka pambayaran. Lan nalika perusahaan wiwit ngrintis adopsi pamblokiran ing layanan finansial ing 2018, isih ana akeh wilayah sing kudu diadopsi lan dioptimalake industri perbankan lan fintech. Contone, nalika kita maju, dibutuhake para regulator supaya sawetara pemain ing industri perbankan lan fintech nggawe inovasi lan ngoptimalake model bisnis supaya bisa saingan karo teknologi iki.

Mungkin salah sawijining bidang kolaborasi utama kanggo industri kasebut yaiku liwat hub blok. Endi akeh startup pamblokiran sing kerja sama kanggo ngganti keahlian teknologi lan nggawe model bisnis anyar - saengga bisa nyuda biaya pangembangan lan wektu pangembangan kanggo aplikasi. 

Masa depan Blockchain

Blockchain minangka Lem Resilient sing ngatur ora mung sistem data, nanging uga sistem finansial. Ing endi sistem warisan dikembangake kanggo ngatasi siji, nanging kahanan bisnis kuno bisa mbutuhake solusi teknologi sing anyar lan paling anyar; pamblokiran mbisakake para pelanggan lan pejabat uga seneng urip bareng. Kanggo perusahaan sing tuku barang utawa jasa, pamblokiran nggampangake manajemen proyek sing apik; pengaturan komersial sing insentif dening pamblokiran nggampangake perdagangan sing luwih adil. Kajaba iku, kanggo perusahaan sing entuk utawa tuku layanan, pamblokiran ngidini aplikasi sing gegandhengan karo buku gedhe sing ora bisa diowahi, ora bisa diganti kanggo memenuhi syarat pamrentahan sing konsisten ing kabeh pemangku kepentingan lan sistem. Iki bakal ndandani rantai pasokan kanthi ngaktifake pembayaran invoice lan pembayaran tepat waktu ing antarane peserta rantai pasokan, njamin gerakan barang lan layanan sing aman lan efisien ing saindenging jagad. Analisis awal eMarketer babagan pembiayaan pamblokiran nuduhake manawa adopsi pamblokiran bakal nyepetake nalika perusahaan nemokake manawa bukti konsep wis sukses dikembangake. Blockchain + minangka teknologi berkembang sing duwe janji bakal ngowahi kepiye rantai pasokan kanthi nggunakake keuntungan blockchain lan teknologi buku besar sing disebarake. Pamblokiran kaya ngono bisa menehi pendekatan radikal anyar kanggo suplai keuangan rantai, sing bisa nyuda biaya, nglancarake operasi, lan nggampangake penyelesaian transaksi antar pihak sing melu rantai pasokan. Analisis awal eMarketer babagan pembiayaan pamblokiran nuduhake manawa adopsi pamblokiran bakal nyepetake nalika perusahaan nemokake manawa bukti konsep wis sukses dikembangake.

Kita project highlights

Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler