Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

About Us

NewGenApps, Khusus kanggo solusi TI sing inovatif lan anjog ing saben teknologi modern.

Diadegake ing wulan Juni 2008, NewGenApps minangka salah sawijining pelopor implementasi teknologi anyar. Apa sing diwiwiti karo Pangembangan Aplikasi Smartphone lan Solusi Cloud saiki wis malih dadi Intelijen Ponggawa, Pembelajaran Mesin, Analisis Data Big uga solusi AR / VR. 

At NewGenApps, kita ngupayakake terus ngirim solusi IT sing kompleks lan aplikasi smartphone canggih nalika pasar saya maju. Kanthi latar mburi IT sing beda-beda lan katrampilan pangembangan sing kuat, tim ahli kita pancen khusus nyedhiyakake solusi teknologi paling apik kanggo para klien ing saindenging jagad. Perusahaan, sing diwiwiti karo 3 anggota ing taun 2008, nganti saiki, ngladeni 1000+ klien lan ngrampungake 5000+ proyek kanthi sukses.

Ayo kita dakkandhani singkat babagan Journey kita

N

Carane kita miwiti

N

Tonggak Prestasi

N

Crita sukses

Kita wis kerjo bareng

100+ perusahaan sukses ing donya kanthi kapercayan

Dadi Kita partner

Tambahake daya saing sampeyan lan gabung karo kulawarga NewGenApps partners .

NewGenApps Proud partners 

Kita wis nambah jaringan mitra saluran wiwit pirang-pirang taun. Saiki kita mitra karo perusahaan kelas paling dhuwur saka kabeh ing saindenging jagad.

N

Perusahaan Produk kanthi Posisi Pasar sing Diadegake

N

Komitmen kanggo Terus Ngembangake Kesadaran Merek

N

Program Onboarding Mitra sing sukses

N

Dhukungan Mitra Profesional

 

Ayo ngobrol Partnership

Kasengsem dadi Mitra, Hubungi saiki!

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler