Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

Diadegake ing wulan Juni 2008, NewGenApps salah sawijining pelopor implementasi teknologi anyar. Apa sing diwiwiti karo Pangembangan Aplikasi Smartphone lan Solusi Cloud saiki wis malih dadi Intelijen Ponggawa, Pembelajaran Mesin, Analisis Data Big uga solusi AR / VR.

At NewGenApps, kita ngupayakake terus ngirim solusi IT sing kompleks lan aplikasi smartphone canggih nalika pasar saya maju. Kanthi latar mburi IT sing beda-beda lan katrampilan pangembangan sing kuat, tim ahli kita pancen khusus nyedhiyakake solusi teknologi paling apik kanggo para klien ing saindenging jagad. Perusahaan, sing diwiwiti karo 3 anggota ing taun 2008, nganti saiki, ngladeni 900+ klien lan ngrampungake 5000+ proyek kanthi sukses.

Tampilan Whatsapp kita

Exit versi seluler