Bangga dadi mitra bersertifikat Leadinfo!

Pangembangan Aplikasi Web lan Seluler

Analisis Data Gedhe lan Ilmu Data

Artificial Intelligence and Machine Learning

Solusi AR lan VR

LIHAT KABEH LAYANAN 

AWS

Amazon Web Services (AWS) nawakake layanan infrastruktur TI kanggo bisnis minangka layanan web. AWS nyedhiyakake keandalan lan skalabilitas sing dibutuhake kanggo eksekusi bisnis terus-terusan, nyebabake efisiensi tambah lan prigel bisnis.

    Napa melu AWS?

    AWS nawakake akeh kaluwihan kanggo organisasi nalika siyap lan miwiti kanthi cepet. Iki mupangate migunani kanggo startup sing golek investasi murah kanggo persiyapan server lan uga kanggo perusahaan sing pengin pindhah server menyang cloud. Keuntungan sing diwenehake AWS saka persiyapan server fisik yaiku

    • biaya Efektif
    • Mbukak lan Fleksibel
    • Cepet lan Elastis Instan
    • aman

    Layanan AWS

    Kita nggunakake kombinasi sawetara layanan AWS kanggo memenuhi syarat solusi cloud sampeyan

        • Farm Farm
        • AWAK Lambda
        • AWS IOT
        • AWS Mobile Hub
        • AWS Cognito
        • AWS Mobile Analytics

    AWS: Layanan Cloud Platform lengkap

    AWS nawakake akeh kaluwihan kanggo organisasi nalika siyap lan miwiti kanthi cepet. Iki mupangate migunani kanggo startup sing golek investasi murah kanggo persiyapan server lan uga kanggo perusahaan sing pengin pindhah server menyang cloud.

      Kita project highlights

      Kita mbangun lan berkembang kanggo makarya, urip lan komunikasi. Kita miwiti proyek kanthi tujuan golek solusi sing cerdas, anyar kanggo masalah, cilik lan cilik.

      Tampilan Whatsapp kita

      Exit versi seluler